Музика Музика и видео

Калин Вельов с видеоклип на „ 7 Пъти”

Добави коментар

Калин Вельов засне свеж, закачлив клип към сингъла си „7-пъти”. Оригиналната идея - картината на видеото да бъде пренесена в каубойски филм от 70-те...

Калин Вельов засне свеж, закачлив  клип към сингъла си „7-пъти”.


Калин Вельов с видеоклип на „ 7 Пъти”


Видеото е режисирано и заснето от Андрей Хадживасилев /Revive Vision/. 

Оригиналната идея -картината на видеото да бъде пренесена в каубойски филм от 70-те е продиктувана от стила на песента – кънтри-блус.  За пресъздаване на атмосферата от този период и географски ширини, режисьорът избира да снима в прашно авто-монтьорско хале, както и на сцената на Sofia Live Club, където са пресъздадени сцените с ретро мотор, докаран на собствен ход до клуба.

Участие във видеото имат наградените красавици от конкурса на Dir.bg „Най-красива абитуриентка” 2010 Стела Пецева, Пламена Папазова и Стефка Ставрева.

Главната роля е поверена на победителката Румяна Йорданова. Историята на връзката и с героя на Калин Вельов е пресъздадена със закачливо намигване, а Руми се превъплъщава  в ролята на обичаната ревнивка, която умее понякога да докара любимия си до лудост. За ефектния грим на красивите абитуриентки на 2010, които изкушават героя на Калин Вельов с майсторска игра на билярд, се погрижи известната гримьорка и стилистка Фани Албайрак.

Горещо присъствие в клипа на Калин Вельов имат и балет Веда Джуниър, чиито атрактивни костюми допринасят и за стиловата насоченост на визията в „7 пъти“. Соло хармониката и в аудио записа, и като артистично изпълнение в клипа е заслуга на Мишо Шишков.

СНИМКА Андрей Хадживасилев
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Калин Вельов

Калин Вельов и Диана: Заченахме дъщеря си някъде по пътя

Калин Вельов и TUMBAITO с нов радиосингъл Една Девойка Ме Попита

Калин Вельов стана татко

Маринела Ангелова в горещи сцени с Калин Вельов във видето на „Сън„

Калин Вельов изоставил голямата си любов заради музиката