Актуално В програмата

Кали и Китодар Тодоров в „Събота вечер с БНТ“

Добави коментар

Тази събота (18 юни), в 21:00 ч., в шоуто „Събота вечер с БНТ“ Ники Станоев ще посрещне певицата, която винаги назовава нещата с истинските им имена - Кали.

Тя ще разкаже за острия завой в музикалната си кариера, като представи новия си проект „Калиграф“. Публиката за пръв път ще чуе на живо част от нейния първи самостоятелен концерт с 12 музиканти, виртуози в различни стилове и свирещи на 9 инструмента. Обичаната певица ще сподели какво е нейното вдъхновение и как определя новия си стил. Също така ще разкрие кои са 12-те песни, на които е направила нов аранжимент в джаз звучене. Вечерното шоу на БНТ ще пренесе зрителите в огнената емоция на концерта „Калиграф“ с изпълнение на живо от Кали и нейния „БМХ бенд“.

В „Събота вечер с БНТ“ гостува и актьорът с всеизвестно чувство за самоирония, режисьор и геймър Китодар Тодоров. Той ще разкаже интересни истории за нелепи ситуации, в които му се е налагало да импровизира по време на снимачната площадка. Комедийният актьор ще разкрие дали сценарият за „Жълт олеандър“ е написан специално за него и как се е чувствал в първата си главна роля в него.

Музикалната сцена на предаването „Събота вечер с БНТ“ ще бъде озарена от поп-рок явлението в новата българска музика K.LINA. Тя ще разкрие повече подробности за певческия лагер, който е посетила в Лондон и каква творческа програма е планирала за лятото.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1 с водещ Ники Станоев!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Събота вечер с БНТ

Български театрални и кино звезди в „Събота вечер с БНТ“

Вики Терзийска, Румен Угрински и Роберта гостуват в „Събота вечер с БНТ“

Калин Врачански, Поли Генова и Иво Аръков гостуват в „Събота вечер с БНТ“

Даниел Върбанов и Александра Лашкова в „Събота вечер с БНТ“


Драгомир Драганов и Теди Кацарова гостуват в „Събота вечер с БНТ“