Актуално В програмата

Даниел Върбанов и Александра Лашкова в „Събота вечер с БНТ“

Добави коментар

Звездите от сериала на БНТ „Войната на буквите“ Даниел Върбанов и Александра Лашкова в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота, 25 февруари, от 21:00 ч. в шоуто „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов ще гостуват звездите от сериала на обществената телевизия „Войната на буквите“ – Даниел Върбанов и Александра Лашкова.

Младите актьори, които зрителите познават с ролите им на княз Баян и Макрена в историческата драма по едноименния роман на писателката Людмила Филипова, ще споделят любопитни детайли от снимачната площадка на „Войната на буквите“ – за предизвикателствата, бойните сцени, конната езда и възможността да си партнират с доказани имена от театъра и киното като Теодора Духовникова, Захари Бахаров и Деян Донков.

Специално за шоуто „Събота вечер с БНТ“ Даниел Върбанов и Александра Лашкова, които са все още студенти по актьорско майсторство в НАТФИЗ, ще повдигнат завесата над личния си живот и ще разкрият какви са извън сцената, както и… „имат ли си гаджета, или вече са си гаджета“. А каква ще бъде съдбата на героите им княз Баян и Макрена в сериала „Войната на буквите“ – зрителите могат да проследят историята всяка неделя от 21:00 ч. по БНТ 1.

На 25 февруари от 21:00 ч. в студиото на „Събота вечер с БНТ“ Орлин Павлов ще посрещне също актьора и ТВ водещ Александър Кадиев, а музикалното изпълнение на финала на шоуто е запазено за основоположника на реге културата у нас – SEN I, който се завръща на сцената след няколкогодишно затишие с нов албум и късометражен филм.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Събота вечер с БНТ

Български театрални и кино звезди в „Събота вечер с БНТ“

Вики Терзийска, Румен Угрински и Роберта гостуват в „Събота вечер с БНТ“

Калин Врачански, Поли Генова и Иво Аръков гостуват в „Събота вечер с БНТ“


Драгомир Драганов и Теди Кацарова гостуват в „Събота вечер с БНТ“

Росица Кирилова и Иван Радуловски в „Събота вечер с БНТ“