Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 4

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 4 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Братът на Лила разпитва за суматохата в къщата и за виковете, които е чул. Анупама разговаря с Бог, като изразява благодарността си за това, че е получила първата си заплата. Тя поставя чека със заплатата си пред Бога и заявява, че оттук нататък няма да натоварва Ванрадж с дребни разходи и може да допринася за домакинството на майка си. Тя е развълнувана от мисълта, че ще накара Ванрадж да се гордее с нея.

Самар взема чека и развълнувано споделя със семейството новината, че Анупама е получила първия си чек за заплата. Доли поздравява Анупама, която търси благословия от Лила и брата на Лила. Доли предлага на Анупама да си открие собствена банкова сметка, което я развълнува. Лила се интересува от естеството на работата на Анупама, която ѝ позволява да получи заплатата си още на първия ден. Доли отбелязва, че Лила няма да разбере, защото никога не е работила. Братът на Лила я пита дали Лила е щастлива и тя твърди, че е. Той настоява Лила да поздрави Анупама, което я кара да остане шокирана.

Преди Лила да успее да реагира, на сцената се появява Пахи, която се оплаква, че днес са ѝ се подигравали в училище заради Анупама. Анупама се извинява на Пахи и моли за шанс да поправи нещата. Тя обещава да си смени името, ако не успее да накара Пахи да се гордее пред приятелите ѝ. Самар хвали печелившото отношение на Анупама, но Пахи остава скептична и твърди, че Анупама никога не може да направи нещо, с което да я накара да се гордее с нея. Между Самар и Пахи възниква спор, като Лила използва възможността да се подиграе на Анупама, обвинявайки я за ситуацията.

Междувременно в дома на Кавия Ванрадж случайно споменава името на Анупама, но изпитва облекчение, когато Кавия не чува. Кавия споделя положителната новина за повишението си и за увеличението на заплатата на Ванрадж. Когато Ванрадж казва, че работата е живот, Кавия го пита защо първоначално е бил против работата на Анупама. Той се опитва да избегне спора, заявявайки, че са там, за да празнуват. Анупама полага усилия да развесели Пахи. Тя с нетърпение очаква пристигането на Ванрадж, за да му каже за чека със заплатата си.

Ванрадж съобщава на семейството си за увеличението на годишната си заплата с 5 лакх, с което събира поздравления. Самар връчва на Ванрадж чека за заплатата на Анупама, но Ванрадж напълно го игнорира и моли Анупама да му направи чай. По-късно той разкрива, че никой в компанията му не е получавал толкова значително увеличение досега.

Самар насърчава Анупама да се присъедини към празненството и я уверява, че може да се справи с кухненските задължения по-късно. По игрив начин Анупама разпитва Паритош за момичето, с което е разговарял, предполагайки, че Ванрадж няма да се разстрои. Паритош разкрива, че вече е информирал Ванрадж за нея. Анупама е шокирана да чуе това. Лила смята, че е добре, че той е информирал баща си. Самар добавя, че Паритош също е трябвало да информира Анупама. Ванрадж настоява, че Анупама трябва да се радва за щастието на Паритош. Лила уверява Анупама, че както се е справила със снаха си, така ще се справи и с бъдещата съпруга на Паритош.

Самар казва на Анупама, че Паритош е трябвало да ѝ съобщи за приятелката си, и я успокоява, че не бива да плаче. Анупама закачливо държи ухото на Самар и я пита дали му е приличала на разплакана. Тя изразява разочерованието си, че Паритош е казал на всички, освен на нея, сякаш тя не е важна за него. След това споменава, че дори Самар, който винаги е около нея, не ѝ е съобщил. Самар обяснява, че е право на Паритош да сподели първи новината, затова не ѝ е казал, и се извинява. Анупама пита дали Самар също има някой в живота си като Паритош. Самар отрича и обещава да я информира, ако нещо се случи в бъдеще. Анупама изразява желанието си да остави децата си да летят нависоко, но също така очаква те да се връщат при нея понякога. Тя иска да бъде приятелка и на бъдещите си снахи. Самар оценява нейните мисли.

Самар пита какво планира да направи Анупама с първата си заплата. Тя споменава, че е решила да купи вратовръзка за Ванрадж и продължава да изброява какво планира да купи за членовете на семейството си. След това той я пита какво иска за себе си и тя уточнява, че всичко, което е споменала, е за нея. Самар ѝ подава чекова книжка и ѝ казва, че вече е открил банкова сметка за нея. Той я моли да подпише първия си чек и тя го прави, изразявайки своята благодарност. Той също така ѝ разказва за приятелката на Паритош, която е дъщеря на собственика на тренировъчния център на Паритош.

На следващия ден Паритош се извинява на Анупама. Ванрадж предлага да се срещнат със семейството на Кинжал, а Анупама го насърчава да отправи поканата. Паритош е притеснен, защото семейството на Кинжал е добре образовано. Ванрадж му напомня, че Анупама е негова майка, независимо от образованието ѝ. Анупама смята, че работата ѝ ще попречи на децата ѝ да се притеснят да я представят. Паритош се притеснява, че може да се окаже неловко да представят Анупама. Ванрадж не вижда решение на този проблем, но Паритош настоява, че имат такова - Кавия. Ванрадж се колебае. Паритош се аргументира, че Анупама умее само да готви, и предлага Кавия да му помогне. Ванрадж смята, че това не е забавен панаир, а сериозна среща, а Кавия не е член на семейството. Паритош изразява разочарованието си. Ванрадж се опитва да обясни, но Паритош ядосано си тръгва.

Анупама намира два билета за кино в чантата на Ванрадж и пита за тях. Той обяснява, че е отишъл на кино с клиент. Директорът се обажда на Анупама и я моли да пристигне в училището по-рано от обичайното. Анупама се притеснява как ще организира времето си, но разбира, че е важно да запази репутацията на училището. Санджай пристига с Мину и ѝ обяснява, че днес е изпуснала училищния автобус и няма да ходи на училище. Лила моли Анупама да приготви закуска за Санджай. Анупама изглежда притеснена, докато готви, и Санджай забелязва притеснението ѝ. Той предлага да остане с нея, докато се върне, и споменава, че може да закъснее в офиса за един ден. Той оценява жертвите ѝ за Мину и иска да направи нещо за нея в замяна. Лила пита кой ще се грижи за Мину, ако Анупама отиде в училището, а Санджай споменава, че не е нужно да ходи в офиса днес. Мину иска да отиде в парка, така че той ще я заведе там. Междувременно Кавия споменава, че трябва да присъства на конференция в Мумбай, което дразни Ванрадж. Тя го успокоява.

Ванрадж казва на Анупама да приготви традиционна храна за четирима души. Ванрадж подчертава, че храната трябва да е вкусна, защото става въпрос за неговия престиж. Лила предлага да приготви храната, защото Анупама трябва да ходи в училището. Ванрадж пита защо тя отива толкова ранно. Самар обяснява, че в училището има спешна проверка и Анупама трябва да пристигне по-рано от обикновено. Ванрадж се чуди защо не му е съобщила, а Анупама споменава, че го е направила, когато той си е тръгвал. Той ядосано отвръща, че не я е чул, и казва, че тя може да си тръгне, ако иска. Самар се намесва и обяснява, че директорът е извикал Анупама и ще бъде непрофесионално, ако тя не може да стигне навреме до училището. Ванрадж отговаря, че ще научи Самар на професионализъм и подчертава, че първата отговорност на Анупама е техният дом. Анупама кимва и си спомня за разговора си с директора. Лила ѝ напомня за разликата между нейната работа със заплата от 5000 рупии и работата на Ванрадж с увеличение от 5 лакх.

Анупама уверява всички, че може да се справи с всичко, и започва подготовката. Самар отбелязва, че Анупама умее да прави всичко, но се затруднява да отказва. Ванрадж повтаря, че е важно храната да е вкусна за клиентите му. Самар промълвява, че никой не вижда проблемите на Анупама. Санджай му казва, че самото превръщане на Анупама във видима за всички е значително постижение, след което си тръгва с Мину. Самар поема отговорността за украсата и помага на Анупама. Ванрадж му се присмива, но Самар обяснява, че просто помага на майка си. Анупама инструктира Джилмил да сервира храната. Клиентите на Ванрадж хвалят Самар за това, че ги е посрещнал по традиционен начин. Самар се оплаква на Джаиш, че Ванрадж не е представил Анупама на клиентите си.

Директорът се притеснява, след като научава, че Анупама все още не е пристигнала в училището. Нейната помощничка предполага, че директорът може би е направил грешка, като се е доверил на обикновена домакиня. Директорката обаче защитава решението си, заявявайки, че домакините не са обикновени и тя вярва, че Анупама ще пристигне навреме. Кавия насърчава Анупама да тръгне за училището. Клиентите са впечатлени от украсата и храната. Клиентите на Ванрадж хвалят храната и молят Ванрадж да извика съпругата си. Ванрадж представя Анупама на клиентите си с известна неохота. Клиентите дават висока оценка на готвенето ѝ, но Ванрадж не я оценява.

Самар предлага да закара Анупама до училище, но тя отказва, обяснявайки, че Ванрадж е споменал, че може да има нужда от Самар в къщата. Кавия успокоява Ванрадж и го съветва да не се ядосва на Анупама. Асистентката на директора им съобщава, че Анупама не отговаря на обажданията си, което кара директора да се притесни. Кавия казва на Ванрадж да не се притеснява и обяснява, че работата е просто работа, като подчертава, че всеки трябва да пристига навреме и го уверява, че е с него. Ванрадж изразява разочарованието си, заявявайки, че Анупама се интересува само от своята "безполезна" работа и не се интересува от неговата сделка или работа. Кавия се опитва да го утеши, като хвали готварските умения на Анупама и признава собствената си липса на кулинарни познания, тъй като е била заета да завърши магистратурата си.

Ванрадж сервира ладду на клиентите си, като гордо заявява, че съпругата му приготвя най-доброто ладду в света. В крайна сметка Анупама пристига в училището, но членовете на инспекционния екип я порицават за закъснението. Директорът се извинява от нейно име, но признава, че точността е от съществено значение за тях и те споменават това в доклада си. Тя размишлява върху предизвикателствата и преценките, с които се е сблъсквала като домакиня, опитваща се да се докаже на работното място, но в крайна сметка уволнява Анупама, заявявайки, че доверието ѝ е било разбито. Директорът отнема идентификационната карта на Анупама и прекратява трудовия ѝ договор.

След като успява да сключи сделката, Ванрадж е въодушевен и приписва на Кавия заслугата за техния успех. Кавия обаче го призовава да празнува с Анупама и да ѝ отдаде дължимото за готвенето. Тя го пита защо не е щастлив, а той предполага, че тя не разбира значението на похвалата му. Анупама стига до храма, обажда се на Ванрадж, за да поиска разрешение да посети дома на майка си, и той го дава, като ѝ напомня да се върне у дома навреме. Майката на Анупама изразява колко много ѝ липсва, а синът на Бавеш е развълнуван да види Анупама там.

Паритош казва на Ванрадж, че семейството на Кинджал ще дойде в дома им. Ванрадж, забелязвайки тъгата на Паритош, решава да се опита да доведе Кавия. Паритош изразява благодарността си за разбирането на Ванрадж и подчертава колко е важно да балансира между кариерата и брака си. Той обмисля как да убеди Кавия, защото знае, че Анупама няма да може да се справи със семейството на Кинжал.

Междувременно Анупама облича гунгуруто си и танцува, а братът на Лила отбелязва, че обикновено тя вече се е прибрала у дома. Лила се възползва от възможността да се подиграва на Анупама. Паритош се надява, че Анупама няма да пристигне скоро. Самар се тревожи за Анупама и ѝ се обажда. Бхавеш коментира как гунгуруто на Анупама издава звуци за нея. Анупама се разплаква, докато прегръща майка си, и разкрива, че е загубила работата си. Тя обяснява, че се е опитала да направи нещо за себе си, за да накара семейството си да се гордее с нея и да възвърне собствената си гордост. Работата е била мечта, която ѝ е позволила за кратко да се превърне от "майка" в "Анупама".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 84

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 83

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 82

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 81

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 80