Актуално Други

Какво се случи в първия епизод на скандалния нов сериал на HBO - “Идолът”

Добави коментар

Вижте какво се случи в първия епизод на скандалния нов сериал на HBO - “Идолът”.

Лили Роуз-Деп и Абел Тесфайе, познат като The Weeknd в "Идолът"

Лили Роуз-Деп и Абел Тесфайе, познат като The Weeknd в "Идолът"

© HBO

Внимание: Този материал съдържа спойлери и шокиращо съдържание, неподходящо за деца.

Епизодът представя Джоселин (Лили Роуз-Деп) - поп звезда на ръба на психически срив. Тя работи по завръщането си, след като е решила да отмени турнето си след смъртта на майка си. Екипът ѝ е наясно с крехкото ѝ психическо състояние и вярва, че нейните затруднения само засилват привлекателността ѝ като артист. Един от мениджърите ѝ дори коментира, че "психичните заболявания са секси".

По време на снимки Джоселин разкрива пред фотографа, че иска да се снима напълно гола. Но поради договора си, тя не може да го направи. Въпреки това мениджърът ѝ, изигран от Ханк Азария, измисля решение. Той заключва координатора по интимните дейности в банята и подкупва с 5 000 долара член на персонала, за да държи вратата заключена, което позволява на Джоселин да продължи с желаната сцена.

Макар Джоселин да изглежда уверена пред екипа си, тя изпитва затруднения по време на снимачния процес на новия си музикален клип. В разгара на всичко това се появява шокиращото разкритие, че в интернет е изтекла скандална снимка на Джоселин. На снимката тя е с лице, покрито с телесни течности. Това я оставя разстроена. Въпреки огорчението, тя признава, че нещата биха могли да бъдат и по-лоши и решава да разпусне, като посети някой клуб.

В клуба Джоселин се сблъсква с Тедрос, собственика на клуба, изигран от The Weekend . Двамата се сближават по време на танца на "Like a Prayer" на Мадона и в крайна сметка двамата стигат до задявка в коридора. Той също така я насърчава да издигне музиката си на друго ниво. След това Джоселин се прибира вкъщи и се впуска в акт на самозадоволяване, докато се самозадушава.

На следващия ден Джоселин се доверява на най-добрата си приятелка и асистентка Лея, в чиято роля е Рейчъл Сенот. Тя разкрива неудовлетворението си от новата си музика, като повтаря мнението, което е споделила с Тедрос. Лея обаче е ужасена от интереса на Джоселин към Тедрос и го описва като изглеждащ като изнасилвач. Изненадващо, Джослин отговаря: "Това ми харесва в него."

Подтикната от любопитството си, Джоселин кани Тедрос в дома си. Тедрос пристига в дома на Джоселин и поздравява Лея, като я целува по устните и смърка наркотици в банята. Джоселин, облечена в тънък червен халат, иска да му пусне новия си сингъл, който според нея е повърхностен. Заявява, че може би той ще ѝ каже истината за нейната музика. Той се съгласява да ѝ помогне, като ѝ казва - докато търка кубче лед в краката ѝ - че трябва да е по-изкусителна.

Той я насърчава да излезе от собствената си глава. След това ѝ казва да му се довери. Тя му позволява да свали халата ѝ и да го увие изцяло около главата ѝ. След това той я души с колана на халата. Казва ѝ да не се страхува, вади нож и пробива дупка зад устата ѝ, за да може най-накрая да диша. Той заявява: "Сега можеш да пееш."

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Идолът , HBO MAX , Стрийминг

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има