Архив VIP Brother

Какво се случва в къщата на VIP Brother 2012?

Добави коментар

Какво се случва в къщата на VIP Brother? Златка все още има чувства към Багата, той отказва да изпълни мисия с нея. Бони предизвиква разговор на четири очи с Ники.

Златка все още има чувства към Багата, той отказва да изпълни мисия с нея. Бони предизвиква разговор на четири очи с Ники.

Какво се случва в къщата на VIP Brother  2012?

VIP Brother провокира Златка и Багата с мисия, в която двамата имаха възможност да спvечелят 20 лева за седмичния бюджет на Къщата.
За целта те трябваше да се возят в продължение на 1 час на рикша в специално създадения лунапарк в двора на Къщата. При съобщаването на мисията Багата бе видимо раздразнен и в последствие отказа да я изпълни заедно с бившата си половинка. Златка забеляза това и коментира, че на него видимо му е станало неприятно. Емоциите между двамата ескалират и в разговор с Влади, когато плеймейтката се разплаква, след като синът на Стефан Данаилов се опитва да я убеди, че Багата все още я обича. От емоционалния им диалог става ясно, че Златка все още има чувства към бившия си приятел, но смята, че той вече не я обича. Съквартирантите не обсъждат провала на мисията по вина на Багата, а неговият единствен коментар е “Просто не искам да го направя и това е”.

Какво се случва в къщата на VIP Brother  2012?

Междувременно Бони решава да изчисти веднъж завинаги конфликта между нея и Николай и го кани на разговор на четири очи.  В опит да разбере с какво точно тя го дразни толкова много, Бони го пита директно дали мрази циганите, а той отговаря,  че колкото мрази циганите, толкова и българите. От уклончивите му отговори става ясно, че той не желае да обсъжда конфликта им и отрича той да е на етническа основа.

Какво се случва в къщата на VIP Brother  2012?


“Няма нищо, което да ме притеснява, нито те мразя, нито те обичам, но не очаквай от мен да разговарям с теб, както с другите хора. Аз с теб разговарям служебно.”, обясни Ники на Бони. На въпрос защо се държи така с нея, Ники обясни, че в предишно реалити шоу, където са участвали и двамата, Бони го е нарекла “расист”. Тя твърди, че това е лъжа и никога не е казвала подобно нещо. Макар да помоли за директност и искреност, Бони не успя да провокира Ники да ѝ каже с какво тя го дразни.

Още от живота в Къщата:

Конфликтът на тема цигари и пушене в Къщата продължава.
Бони и Мариана се скарват, след като фолкпевицата моли Мариана да пуши на двора, поне докато времето е хубаво. Марияна отказва да спре да пуши вътре в Къщата и обяснява на Бони, че трябва да търпи. Мариана се кара и с Владо, като му казва, че не е добре възпитан, Фънки я убеждава да не се занимава с нея, защото той е “Чао”.

Какво се случва в къщата на VIP Brother  2012?

За да съберат пари за седмичния си бюджет, Съквартирантите участваха в мисия за попълването му чрез харчене. В първият ѝ кръг  виповете трябваше да изядат възможно най-много храна от богатата маса за закуска, като всеки изяден продукт им носи определена сума. Къци и Багата веднага забелязват, че най-вкусните неща носят най-малко пари.

Във втория кръг от мисията Кристина Патрашкова и Соня Колтуклиева трябваше да прекарат възможно най-много време заедно, возейки се на въртележка една до друга.
За всеки 10 минути те прибавяха по 10 лева върху седмичния бюджет. В друга игра в лунапарка в двора на Къщата Съквартирантите замеряха Фънки и Ирен с торта със сметана, а Никол трябваше да язди тюленче в продължение на един час. Колко пари събраха Съквартирантите за седмичния си бюджет ще стане ясно в предаването утре. 

VIP Brother 2012, от понеделник до събота от 20:00 часа, само по Нова телевизия

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза