Актуално В програмата

Какво ново в Нова ТВ?

Добави коментар

От утре, 8-ми септември, предаванията на Нова откриват сезона с нови лица, нови изненади и напълно нови правила.

Новият сезон в Нова: нови лица в ефира на „Здравей, България”, Гала открива на живо от бул. Витоша

От утре, 8-ми септември, предаванията на Нова откриват сезона с нови лица, нови изненади и напълно нови правила. Кои са новите попълнения в екипа на „Здравей, България”? Как „На кафе” ще открие сезона на открито и какво ново в новия 9-и сезон на „Сделка или не”?

„Здравей, България” – с нови лица и нови изненади

Още от утре, 8-ми септември, семейството на сутрешния блок на Нова ще се увеличи с две нови попълнения – „абсурдният” Румен Бахов и чаровната Гергана Малкоданска. Двамата се присъединяват към утвърдения вече отбор на предаването – титулярите Ани Цолова и Виктор Николаев, водещият на минутите след 9.00 ч. Павел Владимиров и лицето на новинарските емисии Невена Василева.
 Румен Бахов
Царят на абсурда – така наричат Румен Бахов, когото зрителите познават от ефира на БНТ2. В „Здравей, България” той ще представя авторската си рубрика „Пълен абсурд”, в която истории от истинския живот изглеждат извън всякаква логика, като от филмов сценарий. Комичният и провокативен прочит на Румен Бахов ще можете да гледате всяка седмица.

Save...

В противовес на абсурда ще бъде красотата – чаровната Гергана Малкоданска, която зрителите на Нова са виждали в ролята на репортер на ВИП Новините и като водеща на Студио ВИП, се връща към първото си призвание. Един от най-актуалните модели у нас става постоянното лице на прогнозата за времето в „Здравей, България”.

„Здравей, България” – всеки делничен ден от 6.20 до 9.30 ч.

„На кафе” открива новия сезон на открито 

Откриване на открито – така ще постави началото на новия сезон любимото женско предаване „На кафе”. Утре, 8-ми септември, точно в 9.30 ч., водещата Гала ще посрещне своите зрители не от студиото в Нови Хан, а на живо от бул. Витоша. 

„На кафе” открива новия сезон на открито

На пъпа на София екипът на предаването ще изпие първото си за новия сезон кафе. На гости, буквално по пантофи, ще пристигне семейството на Памбос, което живее именно на софийския булевард. Весела Тотева ще представи най-новата си есенна колекция, а Зейнеб първа ще надникне в образцовия дом на VIP Brother, чийто врати ще отворят на 15-и септември.

Балет, улични танцьори, арт изпълнения и много други изненади ще пренесат духа на уличното изкуство в ефира на Нова и ще отбележат откриването на новия сезон. А всички почитатели на „На кафе” ще могат да гледат любимото си предаване не само от телевизионния екран, но и като отидат директно на бул. Витоша и се присъединят към празника.
„На кафе” – всеки делничен ден, от 9.30 до 11.30

„Сделка или не” – с ново студио и неочаквани обрати

Нов сезон – ново студио – нови правила и нови обрати. Така от утре в ефира на Нова се завръща Румен Луканов и новият 9-и сезон на „Сделка или не”. Своите първи участници водещият ще посрещне в напълно обновено студио, където ги очакват нови правила и неочаквани изненади. Какви ще бъдат предложенията на банкера и дали няма да срещнем сериозни трудности в разпознаването на неговия образ?

„Сделка или не” – с ново студио и неочаквани обрати
Кои ще бъдат първите късметлии, които ще опитат своя шанс за 100 000 лв. или за още по-големи печалби? Какво ново-старо, очаквано и неочаквано в деветия сезон на играта? Отговорите – от утре, 8-ми септември, всеки делничен ден от 18.00 ч.

От утре начало на сезона ще поставят и симпатягите от "Бон Апети" – Лора и Стоян /от 11.30ч./, както и неподражаемите Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека в "Господари на ефира" – точно в 23.00 ч. по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сделка или не , На кафе , Здравей, България , Господари на ефира , Бон апети

Банков служител спечели 50 000 лв. в „Сделка или не“

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Ненчо Балабанов посреща новите участници в „Сделка или не“ на 4 септември

Есента на NOVA – изобилие от качествени продукции

С нов водещ „Сделка или не“ се завръща в ефира на NOVA