Актуално В програмата

Какво е общото между Мария Игнатова, Алекс Раева и Бар Рафаели?

Добави коментар

Мария Игнатова и Алекс Раева – достойна конкуренция на Бар Рафаели

Какво е общото между Мария Игнатова, Алекс Раева и Бар Рафаели?

Освен очевадната прилика – красотата, трите с право бяха определени от създателя на шоуто Саймън Кауъл като едни от най-чаровните водещи на формата.

Буквално преди месеци световноизвестният модел и бивше гадже на Леонардо Ди Каприо Бар Рафаели постави достоен финал на израелското издание, а буквално след месеци очарователният и доказал се тандем Алекс и Мария ще поставят начало на третия сезон у нас. И трите дами бяха посочени от самия Саймън Кауъл като едни от добрите примери, в които жена-водеща се оказва повече от печеливша формула за успеха на шоуто.

Бар Рафаели

Припомняме, че Бар Рафаели и Саймън Кауъл дори имат опит заедно пред камерата – двамата участваха в провокативна реклама именно за старта на израелския X Factor.

Дали X Factor Bulgaria няма да се окаже повод за среща на създателя на шоуто и с българското дуо Алекс & Мария? – отговорът на този въпрос все още не е ясен, но едно е сигурно – двете дами ще пропътуват цяла България в търсене на бъдещите кандидати за голямата сцена.

Новината, че двете отново ще застанат начело на музикално шоу №1 в света съобщи продуцентът Маги Халваджиян в ефира на „На кафе” тази сутрин. Алекс и Мария ще присъстват на всички кастинги по градове, за да се срещнат с талантите и да им вдъхнат кураж. Заедно с тях ще бъде и Дони, който ще поеме ролята на музикален продуцент на формата. Единственото шоу, създало истински звезди за родната музикална сцена, започва своя кастинг маратон от 2 юли във Велико Търново, за да го завърши на 16 юли в София.

Кои ще бъдат новите звезди, които музикално шоу №1 в света,а вече и у нас, ще открие? Какъв ще бъде съставът на журито – отговорите скоро по Нова. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мария Игнатова , Бар Рафаели , Александра Раева , X Factor

Мария Игнатова става водеща на „Папараци – ново 20!”

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor