Актуално В програмата

Как грузинската фирма построи трасе за Интернет връзка с оптични кабели под Черно море

Добави коментар

Как грузинската фирма построи трасе за Интернет връзка с оптични кабели под Черно море - „ Дипломатическите мисии” четвъртък от 18.30часа
В предаването „Дипломатическите мисии” с автор и водещ Галя Кларк тази седмица ще ви запознаем с икономическите отношения между Грузия  и България. Предаването ще се излъчи на 12 март /четвъртък/ от 18,30 часа.

посланика на Грузия в България – Михаил Уклеба.


В какви посоки се е разрастнала търговията ни и в какви области работят у нас грузинските фирми - ще разберете от посланика на Грузия в България – Михаил Уклеба.

Как грузинската фирма „Каукасус Кейбъл Систем България” построи трасе за Интернет връзка с оптични кабели под Черно море, ще чуете от Давид Кварацхелия, административен директор на фирмата.


В предаването ще видите още разговори с Иван Досев, изпълнителен директор на фирма „Булмакс”, който ще ни обясни как се е променил вида на товаропотока чрез ферибота Бургас-Поти.

За подробности, гледайте предаването „ Дипломатическите мисии” всеки четвъртък от 18.30, с водещ Галя Кларк, по телевизия ЕBF или на официалния сайт на телевизията www.ebfbusiness.tv.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дипломатическите мисии

България е атралтивна земя за крупни френски предприемачи

Търговските отношения между Египет и България

Дипломатическите мисии