Актуално В програмата

България е атралтивна земя за крупни френски предприемачи

Добави коментар

„Дипломатическите мисии” по EBF|Икономика ТВ представя Франция.

Днес, 07 август /четвъртък/ от 18.30 часа, в предаването „Дипломатическите мисии” по EBF|Икономика ТВ представя Франция.

В интервю ще се срещнете с икономическия съветник Френското посолство у нас Пол Енсенжер. Той ще разкаже кои са най-големите френски инвеститори, които стъпиха в България през последната година и защо страната ни продължава да бъде интересна за крупни френски предприемачи.

В предаването ще разберете още как работи една българо-френска фирма в България в сферата на маркетинга и рекламата и как печели най-мощните клиенти тук - разговор със Стефан Делауйе, мениджър на EURO SRCG New Europe.

Друга любопитна тема, която ще ви представим в Дипломатическите мисии тази седмица е, как френският ресторантьор Оливие Рош, собственик на ресторант „Летранжер”, вече десет години развива успешен собствен бизнес в България.

За да научите тези и други интересни бизнес отношения между България и Франция, гледайте „Дипломатическите мисии” само по EBF|Икономика ТВ всеки четвъртък от 18,30 часа.

Повторението на предаването се излъчва в 22,30 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дипломатическите мисии

Как грузинската фирма построи трасе за Интернет връзка с оптични кабели под Черно море

Търговските отношения между Египет и България

Дипломатическите мисии