Актуално В програмата

Журито на X Factor: „Всеки участник трябва да има готовност за елиминации на концерта в неделя“

Добави коментар

Двама ще напуснат музикалното шоу след първия лайв концерт в пети сезон – утре вечер от 20:00 ч. по NOVA

 „Всеки един от участниците ще трябва да има готовност да изпее втора песен в неделя. Напрежението ще бъде огромно, тъй като за първи път в шоуто елиминациите ще бъдат непосредствено след концерта и никой не трябва да се чувства недосегаем в изпълненито си“, сподели Саня по време на  гостуване в "Събуди се"  заедно с останалите членове на журито. 

Единствената дама в журито допълни, че в неделя от 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят истински празник на таланта, а шоуто ще бъде открито от новите звезди на музикалната сцена, които започнаха професионалния си път именно в X Factor.

 

Добави описание

 

“Ако се вгледате в съвременната музикална сцена, много от артистите са поставили начало именно в това шоу. Това е сезонът, в който имаме най-голямо разнообразие на образи, характери и таланти“, допълни Заки.

 

Изпълнителят от емблематичния дует „Авеню“ постави акцент на задълженията на менторите, които не само допълват с професионален опит, но и са обединяващия елемент за всеки отбор и израстването на участниците.

 

„Опитвам се да обяснявам нещата на финалистите като равен с тях, а не като човек, който е една крачка напред. За един тон не бих направил проблем, но не приемам някой да не проявява отношение към работата си“, заяви менторът на Момчетата – Криско, който вярва, че дисциплината е ключова за участниците и работата им след шоуто, когато не разполагат с огромен екип за всяка изява.

Съдиите бяха категорични, че психическото напрежение е най-голямото предизвикателство за участниците, но тази година силните артисти и изпълнители в шоуто са повече от всякога.

 

Не пропускайте първия концерт на живот в пети сезон на X Factor утре вечер, от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor