Архив VIP Brother

Животът на Венета Райкова свързан с Big Brother

Добави коментар

Венета Райкова за ролята си на постоянни коментатори в Домсъвета на VIP Brother “Образцов дом”

Животът на Венета Райкова е свързан вече 10 години с Big Brother.  Определя себе си като най-верния фен на предаването, задължително гледа всички сезони – била е съквартирант, защитник, репортер от Приморско в първия сезон , водила е “Горещо” от Изповедалнята и предаването “Малката сестра” бременна в шестия месец.

Покрай Big Brother намира и мъжа на живота си, с който се среща за първи път преди 10 години в студиото на шоуто.

Според нея печелившата стратегия е обратна на клишето – за да спечелиш, не трябва бъдеш себе си във VIP Brother, а да изиграеш ролята, която ще ти осигури победата.  Външният вид в Къщата е от съществено значение. Ще бъде обективна и строга в коментарите си. Познава личнно всички съквартиранти, като един от тях ѝ е бил шеф, а на друг – тя е била началник.

На какво ще обръщате особено внимание, когато коментирате съквартирантите?

На техните емоции. Обичам участниците, които влизат в Къщата с хъс за победа. Ще наблюдавам внимателно дали са истински или играят роли.

Вие каква  роля ще си изберете в Домсъвета?
И в реалния живот съм твърдо за спазването на правилата, така че в Домсъвета ще наблюдавам непрекъснато кой спазва правилата за живот в Къщата.

Важно ли е според вас как изглеждат съквартирантите в Къщата?

Важно е, защото въпреки че е къща, все пак е Къща, която я дават по телевизията. И участниците не трябва да го забравят. Според мен е грешка, когато се разхождат чорлави и неизмити с оправданието, че уж са си вкъщи.

Какво поведение в Къщата ще толерирате в коментарите си и какво ще порицавате?

Харесвам участниците, които се грижат за Къщата. Не харесвам тези, които мислят, че някой друг им е длъжен да им мие чиниите, да готви, или да чисти. Къщата е място, в което участниците ще живеят два месеца и трябва да бъдат добри стопани. Не толерирам и хората, които говорят зад гърба на другите, предпочитам ако има проблем да бъде казван в очите и да се изяснява между самите потърпевши.

Как бихте оценили Вашето поведение в Къщата ако бяхте коментатор?

Не съжалявам за нищо, което съм казала или наприла в Къщата. Все пак това беше по времето докато водех „Горещо“ и никой не би трябвало да очаква, че ще лежа по цял ден и ще спя, вместо да задавам неудобни въпроси. След участието ми във „Вип брадър“ „Горещо“ завърши телевизионния сезон на трето място по рейтинг от всички предавания в България, което смятам че се дължи точно на поведението ми в Къщата.

Ако някой от съквартирантите е Ваш приятел как ще запазите обективност?

От 1992 г работя с така наречените звезди. С повечето имам лични истории - някои весели, други не толкова, но това няма да ми поречи да бъда обективна в коментарите си и няма да им спестя нищо. От участниците в този сезон един ми е бил шеф, а на един аз съм била шеф.

Според Вас кое е водещо – добрите отношения или търканията в Къщата, за да е интересно шоуто?

Естествено, че скандалите правят рейтинг и няма нищо лошо в това. Никой не очаква добри отношения от хора, които ще трябва да живеят два месеца под един покрив, различавайки се по начин на живот и мислене.

Как темата за соца ще се отрази на живота в къщата и на коментарите извън нея?

На мен лично тази тема ми е много интересна и като зрител ще се забавлявам.

Коя според вас е печалившата стратегия за поведение в Къщата?

Казват, че да бъдеш „себе си“ е печелившо, но аз бих казала напротив – ако искаш да спечелиш – не бъди себе си и усети, коя ще е печелившата роля.

Дайте Вашето определение за „Образцов дом”.

Подреден, изчистен дом, с много цветя, културни обитатели и да мирише винаги на прясно изпечен сладкиш.

VIP Brother “Образцов дом” започва на 15 септември от 20:00 часа. Три поредни дни ще се излъчват живи предавания, в които Домсъвета ще има своите първи изяви.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза