Актуално Какво ще се случи...

„Женени с деца в България” – Бикови ще скарат Николови още на първата среща

Добави коментар

От този понеделник, 26 март, зрителите на Нова ТВ ще имат още един сериозен повод да се замислят дали да се женят и дали да имат деца.
От този понеделник, 26 март, зрителите на Нова ТВ ще имат още един сериозен повод да се замислят дали да се женят и дали да имат деца. Причината – точно в 21.00 ч. започва най-новият сериал на Нова ТВ – „Женени с деца в България”, родната адаптация на световноизвестната продукция.

„Женени с деца в България”

Най-забавната и колоритна семейна двойка – Жоро и Цвети Бикови (Георги Борисов и Стефания Колева) за първи път ще влезе в домовете на зрителите и ще ги забавлява в продължение на цели два епизода с поредица от комични ситуации и уникални житейски прозрения.

„Женени с деца в България”

Ударите на съдбата ще започнат да се стоварват върху Жоро още в първия епизод на сериала. Той ще се събуди с кактус в ръката, ще остане гладен и жаден, а за капак – вместо на мач в А сектор, ще прави това, което най-много мрази – да посреща гости.

„Женени с деца в България”

Какво ще се случи на първата среща между Жоро и Цвети и новите им съседи – Дора и Мишо Николови (Алекс Сърчаджиева и Любо Ковачев) и как Бикови ще скарат младите влюбени още при запознанството си?

„Женени с деца в България”

Във втория епизод на масата на Жоро и Цвети ще има само лапад, кълнове и рибофлавин, а виновен за това ще бъде хер Дикщайн. Ще успее ли германецът да умори от глад Бикови и до какво ще ги доведе в общото им умопомрачение?

„Женени с деца в България”

Единствената утеха за Жоро ще бъде мистериозната стюардеса Гретхен – тя дори ще преобрази и примерния Мишо, който ще изневери на образа си на послушен съпруг.

„Женени с деца в България”


Ще се научи ли Боби да си изкарва сам парите и дали Сиси най-накрая няма да си намери умно и приятно момче? Защо добрата съпруга трябва да приготвя лошо кафе и кой е верният отговор на въпроса „За какво си мислиш, слънчице?”.

Гледайте „Женени с деца в България” – всеки понеделник от 21.00 ч. по Нова ТВ.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър