Актуално Други

HBO представи първия трейлър на втория сезон на "Домът на дракона"

Добави коментар

"Домът на дракона" се завръща през лятото 2024

HBO представи на феновете трейлър на предстоящия сезон на "Домът на дракона" по време на CCXP23 в Сао Пауло, Бразилия. Трейлърът показа интензивен бой с дракони

В трейлъра Рейнис Таргариен, изиграна от Ив Бест, изрича въздействаща реплика: "Няма война, която да е толкова омразна за боговете, колкото войната между роднини, и няма война, която да е толкова кървава, колкото войната между дракони."

Продукцията обяви и присъединяването на нови актьори към "Домът на дракона": Клинтън Либърти в ролята на Адам от Хъл, Джейми Кенна в ролята на сър Алфред Брум, Киран Бю в ролята на Хю, Том Бенет в ролята на Улф, Том Тейлър в ролята на лорд Креган Старк и Винсънт Реган в ролята на сър Рикард Торн.

Вече обявеният нов актьорски състав за втори сезон включва Абубакар Салим като Алин от Хъл, Гейл Ранкин като Алис Ривърс, Фреди Фокс като сер Гуейн Хайтауър и Саймън Ръсел Бийл като сер Саймън Стронг.

Сред завръщащите се актьори са Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д'Арси, Ив Бест, Стив Тусент, Фабиен Франкел, Юън Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно и Рис Ифанс, както и Хари Колет, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Фия Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм.

Действието в "Домът на дракона"" е базирано на книгата "Огън и кръв" на Джордж Р.Р. Мартин и се развива 200 години преди събитията в "Игра на тронове".

"Домът на дракона" се завръща в HBO Max с втори сезон от осем епизода през лятото 2024.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: HBO MAX , Домът на дракона , Домът на дракона , Игра на тронове , Стрийминг

“Уонка“ със стрийминг премиера на 8-ми март в HBO Max

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

Хари Потър се завръща с нов сериал през 2026

“Аквамен и изгубеното кралство” със стрийминг премиера на 27 февруари в HBO Max

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен