Актуално Други

HBO подновяване хорър сериала „Фолклор“ за втори сезон

Добави коментар

Оригиналната хорър поредица HBO Asia „Фолклор“ е подновена за втори сезон.

Сингапурският режисьор Ерик Куо ще се завърне като шоурънър на втория сезон. Всеки едночасов епизод на „Фолклор“ ще бъде режисиран от различен азиатски режисьор. Снимките на сериала ще започнат в началото на следващата година в седем азиатски страни, включително Индонезия, Япония, Малайзия, Филипини, Сингапур, Тайван и Тайланд.

"Вторият сезон на фолклора ще увеличи фактора на страха, тъй като той изследва човешкото състояние, когато е изложен на свръхестествени сили в съкрушителна надпревара срещу себе си, като всяка история носи различен поглед и перспектива", се казва в изявление на WarnerMedia.
"Жанрът на ужасите винаги е работил добре в Азия. След успеха на първия сезон на „Фолклор“ , WarnerMedia даде зелена светлина на втория сезон на наградената поредица, разширявайки антологичната поредица в повече азиатски страни", каза Магдалена Ю, ръководител на ентъртеймънт за WarnerMedia в Индия, Югоизточна Азия и Корея.
„Фолклорен сезон 2 ще включва комбинация от утвърдени и начинаещи автори, всеки с различен усет, включително две жени режисьори от региона.“

Премиерата на втория сезон на „Фолклор“ ще бъде през 2021 година. Първият сезон на сериала е достъпен в HBO GO.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фолклор