Актуално Други

Гуендолин Кристи ще участва в сериала на Нетфликс за Уенсдей Адамс

Добави коментар

Звездата от "Игра на тронове" Гуендолин Кристи се присъедини към актьорския състав на сериала “Уенсдей.

Гуендолин Кристи в "Игра на тронове"

Гуендолин Кристи в "Игра на тронове"

Гуендолин Кристи ще влезе в ролята на Лариса Уимс, директорката на академията "Невърмор", която все още има вражда с бившата си съученичка Мортиша Адамс.

Сериалът е свръхестествена мистерия, която представя годините на Уенсдей Адамс като ученичка в академията "Невърмор". Там тя се опитва да овладее новите си психически способности, да спре чудовищна вълна от убийства, която тероризира местния град, и да разреши свръхестествената мистерия, в която са въвлечени родителите ѝ преди 25 години - и всичко това, докато се ориентира в новите и много заплетени взаимоотношения в Невърмор.

Кристи се присъединява към Джена Ортега в ролята на Уенсдей Адамс, Катрин Зита-Джоунс в ролята на Мортиша Адамс и Луис Гусман в ролята на Гомез Адамс. В актьорския състав участват още Айзък Ордонез в ролята на Пъгсли Адамс, Виктор Доробанту ролята на Нещото, Джордж Бурча ролята на Лърч, Томи Ърл Дженкинс, Иман Марсън, Уилям Хюстън, Луянда Унати Люис-Няво, Оливър Уотсън, Калъм Рос, Джоуна Диас Уотсън, Тора Бърч, Рики Линдхоум, Джейми Макшейн, Хънтър Духан, Джорджи Фармър, Муса Мостафа, Ема Майерс, Наоми Й. Огава, Джой Съндей и Пърси Хайнс Уайт..

Тим Бъртън ще бъде режисьор и изпълнителен продуцент на първия сезон, който се състои от осем епизода и е написан от шоурънърит Ал Гоф и Майлс Милар.

Кристи получи номинация за "Еми" за поддържаща роля за образа на Бриен от Тарт в сериала на HBO "Игра на тронове". Кристи ще участва и в друго голямо предстоящо фентъзи заглавие на Нетфликс - адаптация на "The Sandman" на Нийл Геймън.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Netflix , Нетфликс , Гуендолин Кристи

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес