Актуално Други

Графа избра своите финалисти в „Гласът на България“

Добави коментар

Йоана Иванова, Александър Славчев и Иван Лазаров продължават към големите концерти на живо в шоуто

Миналогодишният носител на титлата в най-гледаното музикално шоу избра трите най-силни вокални таланти в отбора си за този сезон. Трима участници успяха да се заемат и задържат местата си на един от червените столове на сцената до края на вторите Нокаути. За финалните концерти на живо Графа ще разчита на гласовете на 25-годишния Иван Лазаров, който зае извънредното 13-то място в отбора му, на 17-годишната Йоана Иванова, която събра над 3 милиона гледания още с първото си изпълнение на кастингите на тъмно и на беквокалиста Александър Славчев, който мечтае за солова кариера.

 

„Доста съм развълнуван, защото отборът ми е много силен“, коментира Графа, който се раздели с пет от талантите си и призна, че за първи път, откакто е треньор в „Гласът на България“, му е толкова трудно да избере между изпълнителите си.

 

Добави описание

 

Пръв своето място на финалните концерти успя да завоюва Александър Славчев, който получи признанието на цялото жури след безупречно изпълнение на хита „Can’t feel my face“. Той зае най-сигурния стол на сцената, измествайки Венета Цонева. Представянето на неговия адаш и конкурент за финалите Александър Георгиев предизвика най-голямата треньорска дилема за Графа. Борбата между двамата прерасна в битка по надпяване на сцената, секунди преди треньорът им да обяви най-трудното си решение. След като се допита до колегите си в журито, Влади Ампов все пак предпочете да даде шанс на Александър Славчев да продължи участието си в шоуто и така да подреди пъзела на соловата си кариера. Александър Георгиев напусна сцената с ценен съвет от Иван Лечев: 

 

„Имаш гигантски потенциал, но трябва да укротиш бурята от емоции в теб и да контролираш гласа си“, окуражи го китаристът на „ФСБ“.

 

Добави описание

 

С изненадващо рок изпълнение на „Mamma knows best“ и подходяща визия, младата Йоана Иванова успя за пореден път да взриви журито и публиката. „Не мога да те позная! Какво скромно момиче беше, а тук каква фурия видяхме! Все едно четем друга книга, показваш друго лице“, развълнувано коментира Камелия. Със собствен почерк в пеенето Йоана успя да извоюва стол номер 2, отстранявайки Зариа Кантарджиева от състезанието за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева.

 

Добави описание

 

Ексклузивни новини за шоуто и интервюта с победителите от отбор Графа феновете могат да чуят всеки вторник от 15.30 часа в специалната рубрика на радио N-JOY и предаването „Приятно разсеяни с Деси“ - „Пей, сърце“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"