Актуално Други

Героите на първата българска серийна драма „Забранена любов” – с маски

2 коментара

Героите на първата българска серийна драма „Забранена любов” – с маски.
С маски на лицата позират героите на „Забранена любов” в специална фотографска сесия дни преди премиерата на първата българска серийна драма. Продукцията на „Нова телевизия” ще бъде в ефир в началото на октомври.

„Забранена любов” – с маски


Използваме маски, защото те вълнуват нашето любопитство, и винаги желаем да надникнем зад маската, за да открием истината”, обясниха от продуцентския екип. Избрани са венециански маски, защото чрез тях гражданите на Венеция могли да имат тайни любовни и сексуални връзки, а понякога дори да купуват и продават сексуални услуги, без страх от евентуално разпознаване или наказание...Животът ни учи, че рано или късно маските падат и ние откриваме кой се крие зад тях.

Идеята е, че и героите във филма свалят маски и разкриват истинските си лица – като в истинска история за истински хора.

По проекта „Нова телевизия” работи с „Фриментал” (fremantlemedia.com) - компанията, реализирала „Забранена любов” в Австралия, Германия, Швеция, Гърция, Унгария и Хърватия, и призната за един от най-големите експерти по серийна драма.

„Забранена любов” – с маски

Продукцията на „Нова телевизия” е изцяло авторска. По нея работи екип от над 100 български режисьори, сценаристи, оператори и, разбира се, актьори. Освен това, според концепцията случващото се на малкия екран е отражение на реалния живот.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Забранена любов

Диана Любенова роди момиченце

Паника в интернет заради „Забранена любов”

Звездата Яна Кузова от „Забранена любов” с премиера в театъра

„Забранена любов” тръгва по латвийската ТV 3

Забранена любов - промо клип