Фокс Международни Канали е част от семейството на Нюз Корпорейшън.

Фокс Международни Канали успешно развива своята дейност в производството на специализирани, тематични канали, разпространявани чрез кабел и сателит, доставяйки разнообразна и висококачествена продукция, предназначена за различна по възраст и интереси аудитория.

Фокс Международни Канали започва своето съществуване едва преди осем години в Латинска Америка, като днес се счита за най-бързо и успешно развиващата се компания на Нюз Корпорейшън в света. Двата световни центъра на Фокс се намират във Вашингтон и Лос Анджелис. Компанията разполага и с мрежа от 29 офиса в света.

Програмите на Фокс към днешна дата се разпространяват в целия свят – Европа, Азия, Латинска Америка. В световен мащаб компанията може да се похвали с аудитория от над 200 милиона домакинства.

Към групата на Фокс принадлежат добре познатите на българската аудитория National Geographic и History Channel, както и световноизвестни телевизионни канали като Fox, FX, FOX life, A1, Fuel, Voyage, Fox Crime. Тяхната тематика е разнообразна – някои са документални и природонаучни, други - изключително в сферата на развлекателния жанр.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър