Музика Музика и видео

Фолк певицата Валя разкри дуетния си партньор

Добави коментар

Фолк певицата Валя разкри дуетния си партньор – ще пее с DJ Ники Генов

Фолк певицата Валя разкри дуетния си партньор – ще пее с DJ Ники Генов

Фолк певицата Валя разкри дуетния си партньор

След като дълго време Валя запази в тайна кой е новият ѝ дуетен партньор, певицата най-накрая разкри името му. Новият дует на Валя ще е с известния  DJ Ники Генов, който публиката познава добре. Заглавието на съвместната им песен е „Хвана ли те”, а видеоклипът феновете ще могат да гледат съвсем скоро в ефира на ТВ Планета.

Идеята за съвместна песен се родила съвсем спонтанно. След като Валя получила  демо-варианта на парчето от композитора тя решила, че песента е за дует. Не след дълго изборът ѝ се спрял на Ники Генов и така двамата започнали работата по песента.

Фолк певицата Валя разкри дуетния си партньорВаля е известна със силните си дуети през годините и затова отново феновете очакват комерсиална песен, която да намери място в клубовете и музикалните класации, а защо не и да надмине успеха на дуетите ѝ с DJ Джери и Жоро Любимеца.

Меломаните познават Ники Генов не само от нощните клубове, където е трупал дългия си стаж, но и от радио ефира
, тъй като той дълги години е работил в различни радиопредавания.

„Хвана ли те” е модерно парче, с много динамика и настроение, предразполагащо слушателите към това, което всички търсят – забавление и парти емоция.

Интересен факт, който екипът разкри е, че самата песен е мастерирана в Германия в студиото на Yellow, където се мастерират синглите и албумите на известни западни изпълнители. Самото студио е известно с качествената продукция и безупречния саунд на песните. Именно поради тази причина изпълнителката на фирма „Пайнер” се довери на студийния им екип за работата по песента „Хвана ли те”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър