Актуално В програмата

Елза Парини шокира Венета Райкова на нейна територия

Добави коментар

Тази събота 25 октомври гост в „Горещо” е скандалната Елза Парини - най-известният травестит в България.

Най-известният травестит в България Елза Парини гостува на Венета Райкова и я изненадва с факта, че двамата са били в една детска градина и той всъщност е „Ивайло от Попово”, който тогава ѝ е причинил нещо ужасно.

Тази събота 25 октомври 2008 година специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е скандалната Елза Парини - най-известният травестит в България.

Венета Райкова и Елза Парини в

Елза Парини долетя от Варна специално за гостуването си при Венета Райкова, за да изненада водещата Венета Райкова с факта, че двамата не само са родени в Попово, а и са били заедно в една детска градина. Елза Парини разбулва и една история от детството на Венета Райкова, за която знаят само най-близките ѝ хора – оказва се, че най-известният травестит в България е „онзи Ивайло от Попово”, който е причинил нещо толкова лошо на малката Венета, че дядо ѝ решил да отиде и да му отвърне със същото.

 

Елза Парини коментира значението на думата травестит и разкрива какво всъщност означава да си травестит в България. Това, че си травестит не означава да показваш сексуалните си предпочитания, а по-скоро предпочитанията по отношение на външния ти вид и вътрешното ти усещане. Въпреки че, отговори на въпроса с мъже или жени предпочита да прави секс и разкри, че е имала връзки с известни личности, Елза Парини призна, че оценява красотата и на двата пола. Елза разкрива и че е имала предложение от шеф на телевизия да ѝ направи предаване в една от трите най-големи медии срещу сексуалните ѝ услуги.

 

Елза ПариниНай-известният травестит в България признава, че умее да разпознава безпогрешно престореният от истинския травестит и коментира факта, че хора с нормална ориентация се представят за гей, за да успеят така: „Богатите превърнаха целия народ в проститутки!” Според нея лошият имидж на травеститите е от шест-седем години насам и се дължи на факта, че много от травеститите освен, че започнали да се предлагат на улицата, започнали да мамят и обират хората.

Какво се е случило между Венета Райкова и Ивайло от Попово в миналото? Как Ивайло става Елза Парини и скъпо ли е да си травестит? Какви са цените на мъжката проституция в Испания и България? Как приема Галена песента на Елза Парини, в която се коментира порно клипчето на фолк дивата и в какви отношения са двете в момента? Коя е следващата светска личност, на която Елза Парини е решила да посвети песен? Отговорите на всички тези въпроси само в „Горещо”, събота, 25 октомври 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“