Актуално Други

Джейсън Александър: "Не знам за никакви планове за възраждане на "Зайнфелд"

Добави коментар

Джейсън Александър твърди, че не знаят за никакви планове за възраждане на култовия комедиен сериал "Зайнфелд", въпреки че Джери Зайнфелд намекна за такова през миналия месец.

Джейсън Алекзандър наскоро сподели мнението си за потенциалното възраждане на сериала "Зайнфелд", за което Джери Зайнфелд намекна миналия месец. Оказва се обаче, че актьорът, известен с ролята си на Джордж Костанза, не знае за никакви реални планове това да се случи.

В интервю за Extra Александър сподели: "Единствената причина за този слух е, че очевидно в края на някакъв стендъп Зайнфелд спомена: "Лари Дейвид и аз мислим за нещо". Добре за вас. Аз не знам нищо за това... Никой не ми се е обаждал."
Той продължи: “Изглежда, че нямат нужда от Джордж и може би нямат нужда от Илейн, защото Джулия Луис-Драйфус и аз си казахме: "Знаеш ли нещо за това? Не знам нищо за това", а наскоро говорих с Майкъл Ричардс и не мисля, че и той знае нещо за това."

По време на едно от своите стендъп шоута Джери Зайнфелд намекна за възможността за възраждане на култовия сериал, като каза:

"Ще се случи нещо, което ще е свързано с края. Все още не се е случило. Точно за това, за което вие си мислите, ние с Лари също сме мислили. Така че ще видите."

Когато Луис-Драйфус беше попитана за това дали сериал ще има възраждане, тя изрази своята неинформираност, заявявайки:

"Да, току-що видях тази новина снощи и не знам за какво, по дяволите, говори."
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Зайнфелд

„Зайнфелд” от 2 юни 2011 по bTV Comedy