Актуално В програмата

„Дупка в стената” от 18 юли по „Нова телевизия”

5 коментара

„Дупка в стената” - ново шоу на вода в лятната програма на „Нова”
„Дупка в стената” - ново шоу на вода в лятната програма на „Нова”

Румен Луканов от „Сделка или не” ще води българския вариант на телевизионното шоу „Дупка в стената”. То започва на 18 юли по „Нова телевизия” и ще се излъчва всеки петък и събота от 20.00 до 21.00 ч.

Този съвсем нов формат, разработен от „Фриментал” – компанията, която държи правата и на „Мюзик айдъл”, само за три месеца е продаден в над 20 държави по целия свят.

“Hole in the wall” върви с голям успех в Испания, Франция, Австралия, Русия, Аржентина, Тайван, съседна Гърция, а през есента е премиерата в САЩ, както и по Би Би Си 1 във Великобритания.

По регламент в състезанието участват два отбора по трима души, които се борят за наградата – огромен железен бонбон, опакован от БНБ. Сред декора, решен в ярки цветове, има движеща се стена и басейн, в който падат всеки, не успял да мине през дупките в движещата се стена.

Родният вариант на играта ще ни срещне с участници от различните сезони на "Биг Брадър", Любо Ганев, Рачков и Зуека от „Господари на ефира”, заедно с адреналинките, Миодраг Иванов, професионални състезатели по културизъм, радио и тв водещи, дори политици...

Зрителите пред екрана могат очакват смях до дупка, и то не от нещо казано, а от комичните ситуациите, в които се поставят героите на шоуто, коментира водещият.


Ролята на спасители край басейна са поели Гергана Гунчева (Мис България 2004) и колегата ѝ модел Иво Иванов.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дупка в стената

Дупка в стената