Актуално Други

“Домът на дракона” оглавява списъка на най-пиратстваните телевизионни сериали

Добави коментар

Първият сезон на "Домът на дракона" оглави класацията за най-пиратствани телевизионни сериали през 2022, изпреварвайки своя предшественик "Игра на тронове" и "Властелинът на пръстените" на Prime Video.

"Домът на дракона" е най-пиратстваното телевизионно предаване в торент сайтовете през 2022. "Властелинът на Пръстените: Пръстените на властта" зае второ място.

Базирана на романа „Огън и кръв“ на Джордж Р. Р. Мартин, поредицата от 10 епизода, която ще следим следващите девет понеделника, се развива 200 години преди събитията от „Игра на тронове“ с фокус на дом Таргариен. В драматичния сериал участват Пади Консидайн, Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д’Арси, Стив Тусен, Ив Бест, Соноя Мизуно, Фабиен Франкел и Рис Ифанс.

Ко-създател и изпълнителен продуцент е Джордж Р. Р. Мартин. Райън Кондал е ко-създател, ко-шоурънър, изпълнителен продуцент и сценарист. Мигел Сапочник е ко-шоурънър, изпълнителен продуцент и режисьор, а Сара Хес е изпълнителен продуцент и сценарист. Изпълнителни продуценти са още Джоселин Диас, Винс Джерардис и Рон Шмид, а режисьори - Клеър Килнър и Гита В. Пател. Грег Яйтанс е режисьор и ко-изпълнителен продуцент. Оригиналният сериал на HBO е базиран на романа на Джордж Р. Р. Мартин „Огън и кръв“.

Няколко години подред списъкът бе оглавяван от "Игра на тронове", но това царуване приключи през 2019 г. след края на сериала. През 2020 г. "Мандалорианецът" беше най-пиратстваният сериал, следван от "Wandavision" през 2021 г.

Ето десетте най-пиратствани предавания за 2022:

  1. Домът на дракона
  2. Властелинът на Пръстените: Пръстените на властта
  3. The Boys
  4. Moon Knight
  5. Halo
  6. Obi-Wan Kenobi
  7. The Book of Boba Fett
  8. Stranger Things
  9. She-Hulk: Attorney at Law
  10. Andor
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Домът на дракона , Домът на дракона , House of the Dragon

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август