Сериали Теленовели

Дивият ангел

1 коментар

Историята на едно момиче, което не позволява да си играят с него. Милагрос е млада и красива девойка с бунтарски дух, изоставена от родителите си като бебе и отгледана в манастир.

 
Дивият ангелMuñeca brava, Аржентина, 1998год.

Тв сериал, 271 еп.

Режисьор: Ернан Абраамсон, Гайта Арагона

Сценарист: Енрике Торес

Участвата: Наталия Орейро (Милагрос Еспосито ди Карло), Факундо Арана (Иво ди Карло), Паола Крум (Флоренсия - Флор), Диего Рамос (Серхио Коста), Сегундо Сернадас (Пабло Рапайо), Фернанда Мистрал (Луиса), Вероника Виейра (Виктория), Лидия Ламайсон (Доня Анхелика ди Карло), Виктория Онето (Лина), Норберто Диас (Дамян), Мариана Ариаса (Андреа),  Силвия Байле ( Сокоро), Освалдо Гуиди (Бернардо), Валерия Лорка (Марта), Габриела Сари (Глория),  Пабло Новак (Боби), Джино Рени (Рамон),  Марсело Мацарело (Роки),  Артуро Мали (Федерико), Лорена Меритано (Каролина Домингес),  Флоренсия Ортис (Пилар), Паула Сиеро (Марина Рицо де Рапальо), Едуардо Нюткевич (Дон Хулио),  Марита Байестерос (Роси),   Даниел Кузниецка (Алехандро)    Майк АмигоренаФабрицио Рицо (Даниел Брейва), Густаво Гийен, Исабел Маседо (Ана), Каролина Веспа...

Историята на едно момиче, което не позволява да си играят с него.
Милагрос е млада и красива девойка с бунтарски дух, изоставена от родителите си като бебе и отгледана в манастир. Дните си прекарва с наставленията на монахините и игрите с момчетата от сиропиталището : страстта на Милагрос към футбола ще я накара да се облича като момче. Свещеникът в манастира я нарича Чолито, прякор, който ще ѝ остане завинаги.

Дивият ангелНа 18 години Мили напуска манастира и започва работа в дома на Ди Карло – богата и властна консервативна фамилия, където трябва да се грижи за майката на неверния Федерико ди Карло. Именно в тази къща Мили среща Иво – роден от любовта между Луиса Рапало, съпругата на Федерико, и френски художник. Иво не знае за тази тайна и безрезервно вярва, че е законен син на Федерико. Милагрос се влюбва в Иво, той също е привлечен от нея, но пази чувствата си в тайна. Разделят ги социални и икономически бариери. Майката на Иво, Луиса, е против връзката им, както и Вики, капризната сестра на Иво, която ненавижда момичето.

Пристигането на Милагрос в богатия дом има неочаквани последствия – момичето не само ще срещне любовта на живота си, но ще  открие  и истината за своя произход. Мили намира своя баща, прекрасната си баба и властната си сестра. Мили и Иво разбират, че са брат и сестра : и двамата са деца на Федерико, бащата на Иво.  Осъзнавайки, че любовта им е невъзможна, те решават да се разделят завинаги. Иво се жени за Флоренсия, а Мили безуспешно се опитва да се влюби в друг.

Доброто и смирено сърце на Мили ще накара Федерико да изпита бащина любов към нея и  да осъзнае, че и тя заслужава обич не по-малко от другата му дъщеря. А капризната Вики ще открие, че животът не е само пари и лукс, а и разбиране, прошка и любов.

С времето Мили открива, че Федерико не е истински баща на Иво. Иво се развежда с Флоренсия, но, както изглежда, твърде късно. Двамата ще трябва да преминат през още доста изпитания, да се събират и разделят, преди да намерят така трудно постижимото щастие ...

“Дивият ангел” е сериал, донесъл феноменален успех и световна популярност на двамата главни герои. 8 години по-късно аржентинските продуценти успяват да съберат отново тандема Наталия Орейро/Факундо Арана, за да се опитат да повторят този успех със сериала «Ти си моя живот».
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дивият ангел