Актуално Други

Disney + ще прави римейк на “Робин Худ”

Добави коментар

Дисни работи по нова версия на анимацията “Робин Худ” от 1973 за Disney +.

Дисни работи по нова версия на анимацията “Робин Худ” от 1973 за Disney +.


Излязъл през 1973, анимационният “Робин Худ” на Дисни реинтерпретират легендата като музикално приключение, поставено в свят, населен от антропоморфни животни, включително Робин като лисица и малкия Джон като мечка. Бокс офис хит за времето си, филмът остава популярен сред феновете на Дисни и до ден днешен, до голяма степен благодарение на изобразяването на дръзкия стрелец Робин и запомнящи се песни като „Oo De Lally“ и номинирата за Оскар “Love”.

 

Добави описание


Смята се, че римейка също ще е мюзикъл и отново ще представи героите като антропоморфни животни, но този път с компютърна реалистично изглеждаща анимация. Изглежда, че животните в “Робин Худ” ще бъдат по-малко реалистични и по-изразителни от супер реалистичните животни в “Цар Лъв”. Карлос Лопес Естрада (Blindspotting, “Легион”) ще режисира по сценарий на Кари Гранлунд (“Лейди и Скитника” , Godmothered).


Като се има предвид, че миналогодишните “Цар Лъв” и “Аладин” спечелиха над 1 милиард долара в световният бокс офис, няма изгледи поредицата от рибути на анимационни филми на Дисни скоро да свърши. Студиото вече има планове за още филми по стари анимации за големия екран за следващите няколко години (като се започне с “Мулан”), но също така работят и върху проекти от същия вид за Disney +.

 

Добави описание


Докато мнозина са израснали, гледайки анимирания “Робин Худ” през десетилетията, той не е сред най-популярните филми на Дисни като “Цар Лъв” или “Мулан”. Това обяснява защо студиото е решило филма директно да отиде в тяхната стрийминг услуга.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Робин Худ , Disney +

“Уонка“ със стрийминг премиера на 8-ми март в HBO Max

"Рицарят на седемте кралства" галопира към HBO през 2025

Хари Потър се завръща с нов сериал през 2026

“Аквамен и изгубеното кралство” със стрийминг премиера на 27 февруари в HBO Max

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен