Актуално Други

Disney+ работи по предистория на “Красавицата и звярът”

Добави коментар

Нов сериал на Disney+ ще се фокусира върху историята на героите от “Красавицата и звярът” - Гастон и Ла Фу.

Нов сериал на Disney+ се фокусира на историята на героите от “Красавицата и звярът” - Гастон и Ла Фу.

 

Стрийминг услугата Disney + си партнира с създателите на “Имало едно време” Еди Кицис и Адам Хоровиц, както и звездите Джош Гад и Люк Евънс за предистория на героите им от “Красавицата и звярът”. Проекта ще е минисериал за живота на Гастон и Ла Фу преди игралния филма от 2017.

 

Все още неозаглавеният минисериал ще бъде шест епизоден мюзикъл, като композиторът Алън Менкен от “Красавицата и звярът” е в преговори да се работи по проекта. Източници на THR споделят, че проектът, който в момента е в начален етап на развитие, ще се развива доста преди събитията от филма и също така ще разшири вселената на “Красавицата и звярът” .

 

Добави описание

 

Игралният филмът „Красавицата и звярът“ се опита да добави повече детайли за живота на героите на Гастон и Ла Фу , като добави елементи към тяхното минало, като факта, че двамата се били заедно във френската армия, с намека, че Гастон може би има някаква форма на посттравматичен стрес и факта, че новата версия на Ла Фу, е „изрично гей“. Дали предистория ще свършат по-добра работа с тези персонажи, все още не е ясно.


Никой друг от актьорския състав на филма - като Ема Уотсън и Дан Стивънс - в момента няма да участват към минисериала въпреки че източниците казват, че има вероятност те да се появят като за кратко в някои епизоди.

 

Добави описание


Кицис и Хоровиц ще служат като шоуруни заедно с Гад. Евънс, Гад, както и Кицис и Хоровиц ще бъдат изпълнитекни продуценти. Гад, Кицис и Хоровиц ще пишат всички сценарии за минисериала.


В допълнение към работата по проекти в световете на Междузвездни войни и Марвел, сега изглежда Disney+ търси вдъхновение и в библиотеката си от игрални версии на класически анимации, които Дисни създаде през последното десетилетие. Освен тази предистория на “Красавицата и звярът”, те вече работят и по спин-оф на филма “Аладин” от 2019, който ще се фокусира върху принц Андерс, герой, изигран (много) за кратко от Били Магнусен в римейка на Гай Ричи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Disney +

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон