Актуално Други

Discovery Channel стартира уникалнa онлайн игра за своите фенове

Добави коментар

Discovery Networks Европа, Близък Изток и Африка – част от документалната медийна компания номер 1 в света - Discovery Communications, стартира специална онлайн игра за своите феновете.
Discovery Channel стартира уникалнa онлайн игра за своите фенове

Discovery Networks Европа, Близък Изток и Африка – част от документалната медийна компания номер 1 в света - Discovery Communications, стартира специална онлайн игра за своите феновете. Българските зрители ще могат да участват в играта на уебсайта www.livelifelargediscovery.bg до 26ти юли. Всеки участник, който успее да отговори правилно на трите въпроса на сайта автоматично се включва в играта на Discovery. Голямата награда е сърф комплект и сърф уикенд с обучение за двама в Лозенец това лято. Резултатите от играта и името на победителя ще бъдат оповестени в края на месеца.

По този повод Discovery Channel подготвя и специално събитие отново за своите фенове. Интересната инициатива ще се състои в столицата тази неделя. Всички почитатели могат да се присъединят на 19ти юли от 17:30 до 20:00 ч. в Борисовата градина и да се насладят на ектремни приключения с Discovery Channel. Феновете на канала ще разберат как да „живеят живота си с размах”. Те ще се запознаят със спецификите на катеренето, ще се научат как да правят подслон на открито и как да оцеляват в дивата природа. Освен това всички ще могат да видят изпълненията на паркур – „фрирън” и да научат за техниките на този вид спорт. Известният актьор Асен Блатечки ще бъде водещ на събитието и ще запознае публиката с интересни факти за Discovery Channel.

Специално за  събитието ще бъдат изградени три тематични площи в Борисовата градина, посветени на Discovery Channel – „зона Приключения”, „зона Оцеляване” и „Паркур алея”.
В „зона Приключения” присъстващите ще се обучават как да се катерят от професионални алпинисти. В „зона Оцеляване” феновете ще разберат как да предоставят първа помощ и да строят подлсон и ще получат книжка с „най-важните съвети на Беър Грилс”. На „Паркур алеята” гостите ще могат да наблюдават невероятните техники на „фрирънърите” и да научат повече за изкуството паркур. По време на събитието ще се организират ралични състезания като победителите ще печелят ваучери за ектремни приключения.

Discovery Channel кани всички свои фенове в България да се присъединят и да участват в екстремните преживявания тази неделя. На мястото на събитието почитателите на канала ще имат възможност да научат нови факти, да усвоят  важни техники за оцеляване и да разберат как да „живеят живота си с размах”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър