Актуално Други

Ден на отворените врати на БНТ

Добави коментар

Ден на отворените врати организира Българската национална телевизия на 14 септемви 2008.

Ден на отворените врати организира Българската национална телевизия на 14 септемви 2008. Открита сцена ще посреща гостите от 9.30 до 14 часа. Музикална програма с участието на: Дует „Ритон” Deep Zone & Balthazar Мариана Попова Айвън и „Boys 2 D Max” Аксиния Дани Николай Манолов Иван и Стани Боряна Бонева Финалистите от Детската Евровизия ще забавлява гостите. На сцената ще бъдат връчени наградите от конкурса за любителски клип и любителска фотография на тема „Най-красивото място в България”. Водещ на шоуто ще бъде Драгомир Драганов.

До откритата сцена ще бъде отворен щанд, на който ще се предлагат безплатно на посетителите на БНТ дръвчета за засаждане. БНТ е участник в инициативата на Парламентарната комисия по околна среда „Да засадим дърво”, а дръвчетата са осигурени със съдействието на Държавната агенция по горите.

Изложба в коридорите на ефирния етаж на „Сан Стефано” 29. Изложбата ще покаже най-добрите фотографии , пристигнали в БНТ за конкурса „Най-красивото място в България”.

Между 13 и 16 часа БНТ ще предостави възможност на своите гости да влязат в Студио 6, където се правят новините, да се запознаят с водещите, както и самите да се опитат да четат новини пред камера. В Студио 4 ще могат да представят прогнозата за времето с помощта на синоптиците. Там ще бъде организирана и специална „Екокабина”, в която желаещите да споделят кои според тях са най-сериозните екопроблеми за България. Най-смелите и интересни изказвания ще бъдат излъчени в програмата на БНТ.

В Деня на отворените врати ще стартира новото предаване „В неделя с...” с водещ Димитър Цонев. Премиерното му издание ще продължи да следи акцентите от деня с преки връзки и включвания.

БНТ ще разкаже за своите най-нови продукции по Канал 1 и Сателитния канал „ТВ България”.

Повече подробности за  Деня на отворени врати: welcome.bnt.bg

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър