Музика Музика и видео

DARA разбива клишетата с проекта „Родена такава“

Добави коментар

Младата поп сензация виси на пет метра от земята във видеото на „Родена такава“

DARA е съавтор на музиката на новата си песен и на хореографията във видеото

Младата поп сензация виси на пет метра от земята във видеото на „Родена такава“

Изпълнителката на най-слушаната българска песен в ефир за 2016 г. „К‘во не чу“ отново приковава вниманието, този път с новия си проект „Родена такава“. Песента е експлозивна комбинация от трап, рага и денсхол бийтове и носи не само енергията, а и креативността на самата DARA. Тя е съавтор на музиката заедно с Pavell и Николай “X” Николов, които стоят и зад успеха на предишния ѝ сингъл. Текстът на парчето е дело на двамата хитмейкъри и дуетната половинка на Pavell – Venci Venc’. За саунд дизайна продуцентите на DARA от Вирджиния Рекърдс за пореден път са се доверили на шведския музикален продуцент Ollipop.

DARA

Екип, начело с режисьора Люси Иларионов, хореографа и сценарист Милен Данков и оператора Георги Марков, е заснел видео, в което DARA е по-впечатляваща от всякога. Тя е преодоляла страха си от височини, за да бъде издигната с въжета до 5 метра над земята като истинска екшън героиня. За „полета“ са ѝ помогнали професионалните акробати и каскадьори от трупа „Ковачеви“. Младата поп сензация демонстрира както неподражаемите си танцови умения, така и таланта си на хореограф – движенията, които изпълнява заедно с танцьорите от Studio 121 в хореографията на припева, са от нейни импровизации, адаптирани за клипа от Милен Данков.

DARA

За ефектните визуални трансформации на DARA са се погрижили коафьорът Стоян Кунев и гримьорът Гергана Иванова. В някои от кадрите стайлингът е осигурен от Massive by Block, а друга част от костюмите на артистите са изработени специално за видеото. В него са представени и първите шапки от новата мърчъндайз линия с логото на DARA, достъпна за поръчки в сайта Musicmall.bg

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: DARA