Актуално В програмата

Росица Кирилова и Иван Радуловски в „Събота вечер с БНТ“

Добави коментар

Тази събота (24 септември), в 21:00 ч., в шоуто „Събота вечер с БНТ“ Ники Станоев ще посрещне една от най-големите български естрадни певици Росица Кирилова.

Тя ще разкаже за турнето, което започна в началото на лятото и продължава с пълна пара. Зрителите ще разберат любопитни подробности от нея като: „Правила ли е Росица Кирилова песен за Лили Иванова?“ и „Наистина ли първият дует в живота ѝ е бил със Стефан Данаилов?“. Звездата ще разкаже и за старата си страст, която е възродила – фотографията и какво обича да заснема.

В „Събота вечер с БНТ“ зрителите ще се забавляват с импро артистите от „ШиЗи Импро Театър“ Яна Огнянова, Златин Цветков, Илиан Илков и Катя Бръмбарова. Четиримата актьори ще импровизират върху задачи, които получават на момента. Какво е „човешко дистанционно“ и как може да се води диалог единствено с въпроси - това са само част от предизвикателствата, с които талантливите комедианти трябва да се справят.

Музикалният десерт в шоуто ще бъде поднесен от харизматичния певец Иван Радуловски, който ще разкрие повече за новата си песен и новия албум, по които работи. В края на разговора той ще разкаже как се е озовал зад океана и за шоубизнеса, който развива на тази мечтана дестинация.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1 с водещ Ники Станоев!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Събота вечер с БНТ

Български театрални и кино звезди в „Събота вечер с БНТ“

Вики Терзийска, Румен Угрински и Роберта гостуват в „Събота вечер с БНТ“

Калин Врачански, Поли Генова и Иво Аръков гостуват в „Събота вечер с БНТ“

Даниел Върбанов и Александра Лашкова в „Събота вечер с БНТ“


Драгомир Драганов и Теди Кацарова гостуват в „Събота вечер с БНТ“