Музика Музика и видео

Четири нови български песни за една седмица БГ РАДИО в ефира на БНТ!

Добави коментар

За петте дни в ефира на Българската Национална Телевизия, БГ РАДИО представи четири чисто нови български песни – на Миро, Мария Илиева, Мери Бойс и група Сигнал
 БГ РАДИО в ефира на БНТ!В последния ден от съвместната продукция на БГ РАДИО и БНТ - Гласовете от радиото, лица в ефира, гост в мултимедийния проект бе Бойко Станкушев – член на новия Управителен съвет на телевизията и отговарящ за програмното ѝ развитие. Наред със сериозните теми относно промените в БНТ, той отговори и на 5 въпроса, които Симо традиционно задава на гостите си сутрин. Бойко Станкушев оприличи БГ РАДИО на човек и то - на Георги Минчев – пълно с велики български песни, но с европейски стил и звучене. 

Симо и Галя

Графа и група Акага изпълниха от откритата сцена на импровизираното студио на терасата на НДК песента, писана специално за най-забавния сутрешен блок в радио ефира – СТАРТЕР - Песен за събуждане.

БГ РАДИО в ефира на БНТ!

А останалите гости в петъчното издание на блока - Спас Кьосев, Бойко Станкушев, Йоана от Deep Zone, Вики от Мастило и Галя Крайчовска се впуснаха в разпален дебат на тема: За и против твърдението, че жените са по-лоши шофьори. Победител в спора тази сутрин станаха дамите, начело с Галя, която сама кара автомобила си от БНТ до откритото студио, за да участва лично в Мини дебата на СТАРТЕР.

Графа и група Акага

За петте дни в ефира на Българската Национална Телевизия, БГ РАДИО представи четири чисто нови български песни – на Миро, Мария Илиева, Мери Бойс и група Сигнал. През седмицата стартира и инициативата на медията – БГ Таланти, с която радиото дава шанс на млади музиканти и изпълнители да покажат таланта си.  
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър