Актуално Други

Чаудър срещу Ути Бъчваров надпревара по готвене с Cartoon Network

Добави коментар

Българските деца ще имат възможността да се ръкуват със забавния, малък готвач Чаудър.

Българските деца ще имат възможността да се ръкуват със забавния, малък готвач Чаудър и да споделят с него и всички останали фенове на Cartoon Network любовта си към готвенето и вкусната храна. Всичко това в компанията на любимия телевизионен готвач Ути Бъчваров и комедийната актриса Албена Михова!

Чаудър срещу Ути Бъчваров надпревара по готвене с Cartoon NetworkCartoon Network отпразнува пълното си дублиране на български език от 1 октомври 2009 със серия от забавни мероприятия в различни градове на България. След гостуването на „Дома на забавленията” в София, Пловдив, Варна и Стара Загора от 19 до 27 септември, циркът Cartoon Network се завръща в София на 4 октомври за големия си финал: Приключения в кухнята на Чаудър. Очаквайте го в Mall of Sofia от 11:30 до 15:00 часа!

Ути Бъчваров, чието кулинарно шоу забавлява цялото семейство, ще издаде на децата хитринки от кухнята, които могат да опитват вкъщи и сами.

“Обичам да готвя с деца и работя по въпроса за тяхното правилно и здравословно хранене.  Децата са едни от най-големите ми фенове - „Вкусно” е на екран вече 12 години и мога да кажа, че някои от малчуганите са израстнали в ръцете ми. Все още нямам деца, но искам да имам повече от едно. Коя е любимата ми анимация по Cartoon Network? – Чаудър, разбира се!”

Cartoon Network с радост ще научи някои от тайните на кулинарния талант на Албена Михова, която озвучава шефката на Чаудър – Трюфла. Албена, която е добре позната от великолепните си изпълнения в „Бай Брадър” и „Пълна лудница”, ще забавлява децата със смешни скечове! Тя обича и да дублира: “Аз и Трюфла си приличаме изключително много – и тя е емоционална като мен, маниерите ни са еднакви, дори се смеем по един и същ начин! Аз също обичам Чаудър – помня в един епизод, той се опитваше да скрие дъвката си от мен. Любимата анимация на сина ми обаче е Бен 10.”

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Чаудър

Коледа през ноември

През октомври по Cartoon Network