Актуално В програмата

„Часът на мама” – 6-8 януари 2009 г.

Добави коментар

Темата на утрешното издание на „Часът на мама” е „Азбука на женствеността”.
„Часът на мама” – 6-8 януари 2009 гТемата на утрешното издание на „Часът на мама” е „Азбука на женствеността”. Един от големите модни корифеи казва, че няма грозни жени, само неподдържани. За поддръжката обаче се изискват много време и пари, но и едното, и другото все не достигат. От гостите на Ива и Боги - дизайнерката Аля Милушева, певицата Лияна и другите успешни жени зрителките ще получат ценни съвети как да съчетаят ангажиментите си с умението да изглеждат добре и да подчертаят най-добре женствеността си.

В сряда, 7 януари, Ива и Боги ще говорят със събеседниците си за майките актриси. Дали детството на децата на актьори протича различно? Гост по темата ще бъде Александра Сърчаджиева, която ще сподели спомените си за майка си - голямата българска актриса Пепа Николова. Зрителите ще видят и на какво държат във възпитанието и отглеждането на децата си актрисите Бойка Велкова, Елена Петрова и Биляна Казакова.

В четвъртък, 8 ноември, Ива и Боги канят зрителите на чаша хубав, релаксиращ, пречистващ и ароматен чай или „ча”, както звучи на мандарин най-старата дума за чая. Според статистиката британците са на първо място по консумацията на чай в света.

Ежедневно Кралството изпива по 165 милиона чаши чай при население от приблизително 60 милиона души. Дали е наистина така и спазва ли британските традиции за чая в пет следобед българо-британското семейство Марияна и Кен Хил, ще стане ясно от предаването. Ива и Боги ще запознаят зрителите и с традициите и начините на приготвяне на различните видове чай по света. Кога и по колко чаши на ден е полезно да пием бял, зелен, червен или черен чай? Защо ценители не поглеждат към захарницата, каничката с мляко или резенчето лимон? Отговорите – в „Часът на мама” в четвъртък.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Часът на мама

Мария Гроздева и дъщеря ѝ Маги в „Часът на мама”

Филип Аврамов в „Часът на мама” – петък, 2 ноември от 14:00 часа по bTV Lady

Новият сезон на „Часът на мама” – от 10 септември по bTV Lady

«Денят е прекрасен» - новото сутрешно ток шоу от септември в ефира на bTV

„Часът на мама” - 30 юли, четвъртък