Актуално В програмата

Бургас и Стара Загора – последен шанс за участие в „X Factor”

Добави коментар

Адвокати, дюнерджии, художници и финансисти, продавачи на царевица по плажовете от Южното Черноморие...


Адвокати, дюнерджии, художници и финансисти, продавачи на царевица по плажовете от Южното Черноморие и, разбира се, много свързани с музиката българи са сред мераклиите за най-якото шоу

Бургас и Стара Загора за последните спирки от най-мащабния кастинг в историята на музикалните шоу програми, който Нова ТВ прави по повод „X Factor”.


Бургас и Стара Загора
за последните спирки от най-мащабния кастинг в историята на музикалните шоу програми, който Нова ТВ прави по повод „X Factor”.

В морския град екипът на най-якото шоу ще очаква претендентите от 8:00 ч. в Бургаския свободен университет, а Стара Загора – в хотел „Мериан палас”, в 10:00 ч.

Повече от Варна и от Пловдив са предварително регистриралите се в града, дал на България X Factor-и от всички области на живота, като само в музиката това са Райна Кабаиванска, Тончо Русев, Стефан Диомов, Тони Димитрова...

Адвокати, дюнерджии, художници и финансисти, продавачи на царевица по плажовете от Южното Черноморие и, разбира се, много свързани с музиката българи са сред мераклиите за „X Factor”.

Дама,  живяла и учила музика и продуцентство във Великобритания, която твърди, че е готова да покаже какво е научила и да впечатли Нова ТВ с уменията си. Има и бургазлия, създал новинарски сайт и агенция за новини от Бургас и региона.

И тук не липсват чужденците. Сред най-атрактивните е 20-годишна мома англичанка, която живее на морето с родителите си и говори много добър български.

Бургас и Стара Загора за последните спирки от най-мащабния кастинг в историята на музикалните шоу програми, който Нова ТВ прави по повод „X Factor”.


Записали са се много хора, които са на работа за цялото лято по пиано барове, заведения и хотели в Бургас и курортите около него. Група младежи пък твърдят, че са следващата „Фамилия Тоника” и са готови да победят както в „X Factor”, така и на „Бургас и морето". Момиче от Несебър е заявило черно на бяло в регистрационната форма, че е най-невероятният певчески талант и че никога не сме виждали нещо толкова добро...

Очевидно силен характер има нейна съгражданка, която съвсем скоро е претърпяла тежка катастрофа с автобус, но това не я отказва и е категорична, че нищо не може да я спре да участва...

За всички кандидати е важно да знаят, че във всеки град от кастингите има музикални педагози. Те са сред най-утвърдените имена в музикалните академични среди – Алис Боварян (преподавател по поп и джаз в Държавната музикална академия и в Нов български университет), Етиен Леви (преподавател по поп и джаз в Софийския университет и в НБУ), Радиана Задума, която пристига от Москва, където е сред най-реномираните преподаватели, Мая Райкова (продуцент на българска поп, рок и джаз музика в БНР). Те четиримата прослушват всички желаещи и помагат в подбора на участниците, а в почивките разпяват и дават съвети на чакащите.

Всички, които искат и могат да пеят, но и са навършили 16 години, имат право да се явят на прослушванията. Уникалното на „X Factor” е че, това е единственото шоу, в което могат да се явят както солови певци, така и дуети или вокални групи. Освен това, участниците няма да бъдат просто оценявани от т.нар. съдии, а ще се състезават заедно с тях. По време на шоуто те ще бъдат техни учители, ментори, а понякога и партньори. Във формата има много повече етапи и предизвикателства от всеки друг подобен. Изненадите винаги предстоят, а концертите на живо ще са много повече от всичко, правено до сега. Те ще са истински поп спектакли от световна величина.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor