Актуално Други

bTV и „Море от любов” обявяват конкурс за вълнуваща история по сериала "Перла"

3 коментара

bTV и „Море от любов” обявяват конкурс за вълнуваща история, която наподобява тази в най-новия хит в ефира на bTV - сериала „Перла”.
bTV и „Море от любов” обявяват конкурс за вълнуваща история по сериала "Перла"Тази събота с поредното издание на „Море от любов” започва съвместният конкурс на bTV и предаването за истинска история, която наподобява историите в най-новия хит в ефира на bTV - сериала „Перла”.

bTV и „Море от любов” призовават всички, които открият история от „Перла”, сходна с техни лични преживявания, да изпратят писмо на адрес perla@btv.bg. Наталия Симеоново и екипът на „Море от любов” ще определят победителя, който ще спечели екскурзия за двама в Истанбул и гостуване в предаването.

Историите ще бъдат публикувани в сайта на bTV. Не е необходимо те да се припокриват изцяло със събитията в „Перла”, като феновете на „Перла” и „Море от любов” могат да открият своята история във всеки един епизод от сериала. Екипът на „Море от любов” ще избере историята, която е най-вълнуваща и разтърсваща и която е получила най-много положителни оценки и коментари от зрителите в сайта на bTV.

Играта продължава до 11 септември, а победителят ще бъде обявен на 18 септември. Новини и подробности можете да откриете в секциите на „Перла” и „Море от любов” в сайта на bTV. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър