Инфо ТВ канали

bTV

16 коментара

Би Ти Ви е първата частна национална телевизия в България, излъчва от 1 юни 2000 г. Тя е 100% собственост на News Corporation
Би Ти Ви е първата частна национална телевизия в България, излъчва от 1 юни 2000 г. Тя е 100% собственост на News Corporation - световноизвестна компания в областта на телевизията, филмовото разпространение, вестници, списания и т.н. През октомври 2000 г. стартира редовната програма на новата телевизия, а на 18 ноември е излъчена и първата емисия на bTV Новините. Би Ти Ви се наложи като водещ канал с над 40% дял от телевизионната аудитория на България, с челни позиции на рекламния пазар. Би Ти Ви има 24-часова схема на работа, която включва широк спектър от програми: новини, спорт, прогноза за времето, публицистични предавания, толк шоута, детски програми, развлекателни и много други.

Телевизията е изцяло оборудвана с дигитална техника и използва DVC PRO. за качествена продукция. Целият персонал е специализирано обучен като продължава да въвежда новостите на пазара. Би Ти Ви е гъвкава, креативна и винаги отворена за своите зрители.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър