Актуално Какво ще се случи...

„Богатите също плачат “ еп.6 (bTV Lady) – какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 6 на мексиканския сериал „Богатите също плачат“.

Мариана остава неподготвена, когато Луис Алберто ѝ открадва целувка. Тя му удря шамар.

Командир Бекера научава от Освалдо за опасни навици на Луис Алберто. Той открива, че Луис Алберто често посещава казина, често се напива и безразсъдно пропилява семейното богатство. Тази новооткрита информация заплашва да налее масло в огъня, тъй като командир Бекера започва да подозира участието на Луис Алберто в убийството на баща му.

В сърдечен разговор Бритни разкрива пред Поло нежеланието си да се омъжи и изразява намерението си да се съсредоточи върху кариерата си.

Освалдо, който подозира намеренията на командир Бекера, очаква, че Луис Алберто ще бъде обвинен в опита за убийство на баща му. Междувременно Даниела, която се чувства застрашена от присъствието на Мариана, ѝ прави шокиращо предложение, опитвайки се да я подкупи с пари в замяна на това да напусне имението. Мариана е дълбоко обидена от предложението.

В момент на размисъл Мариана си спомня за детството си, спомняйки си времето, когато е живяла с родителите си в тяхната къща в Толука. Сорая съобщава неочаквана новина на Луис Алберто, заявявайки, че чака детето му. Това разкритие разтърсва до основи както Луис Алберто, така и Мариана.

В търсене на финансова подкрепа Мариана посещава заложна къща и обмисля да продаде медальон, подарен ѝ от баща ѝ. В опит да разсее съмненията на съпругата си, Алберто се съгласява да се подложи на ДНК тест, за да докаже на Даниела, че Мариана не е негова биологична дъщеря.

Леон продължава да крои планове за следващия си удар срещу семейство Салватиера. Алберто и синът му влизат в остър спор, подхранван от подозрения и гняв. Конфронтацията завършва със силен шамар, който Алберто нанася на сина си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Богатите също плачат

„Богатите също плачат“ еп.60 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.59 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.58 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.57 (bTV Lady) – какво ще се случи...

„Богатите също плачат“ еп.56 (bTV Lady) – какво ще се случи...