Архив Big Brother

Big Brother – изненадващ, вълнуващ и провокативен

Добави коментар

В Big Brother открит двубой между двата лагера, неделя, 25 април в 20:00 часа по Нова ТВ.
В Big Brother открит двубой между двата лагера, неделя, 25 април в 20:00 часа по Нова ТВ

Big Brother – изненадващ, вълнуващ и провокативенИзненадващ и вълнуващ – такъв ще бъде Big Brother Live понеделник вечер! Тогава номинации няма да има, но ще се случи нещо уникално, завладяващо и провокативно – двубой между новите и старите съквартиранти в къщата!

Зрителите ще имат възможност да опознаят новите съквартиранти по-добре. Защо тяхното появяване внесе объркване и напрежение сред старите съквартиранти и доведе до разделение на лагери стари срещу нови? Ще разберем причината новите семейства да представляват такава сериозна заплаха за тези в къщата.

Big Brother – изненадващ, вълнуващ и провокативен

На живо в студиото, Ани Владимирова ще разкаже неразкрити досега подробности за новите семейства. Какви са те като характери и взаимоотношения и защо са по-различни? Какво да очакваме от тях в къщата и какви са положителните и отрицателните им черти?

Big Brother – изненадващ, вълнуващ и провокативенМалко по-късно в шоуто, Big Brother ще поднесе поредния сюрприз на съквартирантите. Двата враждуващи лагера ще бъдат поставени в открит двубой. Състезателни игри ще дадат възможност на старите съквартиранти да отвърнат на удара на новите си противници. Победителите в двубоя ще получат три допълнителни номинационни точки за номинациите в четвъртък. Тези точки трябва да бъдат дадени на някого веднага, още утре вечер.

Big Brother – изненадващ, вълнуващ и провокативен


Някои от новите съквартиранти вече открито изказват мнението си за хората в къщата. Острите думи на Антоний не се понравиха на „домакините”. Как ще се отрази това на състезанието утре вечер и какво ще случи? Предстои да разберем в 20:00 часа по Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала