Архив Big Brother

Big Brother family: Майките на съквартирантите ще номинират за изгонване

Добави коментар

Big Brother family: Майките на съквартирантите ще номинират за изгонване. Христо – шеф на къщата.


Big Brother family: Майките на съквартирантите ще номинират за изгонване. Христо – шеф на къщата.

Този четвъртък предстоят най-необикновените номинации в Big Brother family, като схемата отново ще бъде променена. Майките на съквартирантите ще номинират за изгонване. По една майка за семейство ще дава своя глас за номинациите, номинирайки с 2 и с 1 точка отделен участник.

Едно или няколко от номинираните семейства ще бъдат спасени още утре вечер в Big Brother Live. Затова номинираните двойки ще изпълняват на живо артистичен номер в своя защита. Тяхното изпълнение ще бъде призивът към зрителите за спасение.

Какво ще се случи, когато властта за номинациите попадне в ръцете на роднините на съквартирантите? Кого ще номинират майките, които имат предимството на информацията от външния свят? Това ще разберем четвъртък вечер в 20:00 часа по Нова телевизия.

Какво се случва в къщата?

Мисия Ловци на митове


Мисия Ловци на митове


Тази седмица съквартирантите ще трябва да потвърдят няколко мита, свързани с късмета, силата и бляскавия ум на човека. За да спечелят 50% от месечния си бюджет, те ще изпробват достоверността на митовете по научен път. Глобата за неуспешна мисия е 25% от парите.

Разделени на два отбора, мъжете се дърпаха с въжета, докато по-слабите напуснат определени очертания на платформата в двора. Най-силен в първи отбор бе Цончо, след като отстрани Добрин, Антоний и Давид. Най-силен в отбор номер две се оказа Христо, който пребори Пламен, Павлин и Веселин.

Накрая двамата най-силни мъже се изправиха един срещу друг. Христо победи треньорът Цончо и бе провъзгласен за наместник на Big Brother в къщата. А слабакът Добрин се сдоби с консерви спанак. Юристът трябва да изяжда по четири на ден, след което ще бъде подложен на силово изпитание, за да провери дали наистина спанакът дава сили.

Христо – шеф на къщата


Христо – шеф на къщатаBig Brother делегира цялата власт в ръцете на помориеца Христо. До края на седмицата, къщата ще живее по правила, създадени от него. Всеки съквартирант ще има определени дневни задължения, а Ицо може да налага наказания за неизпълнение на задачите му.

Ужас! – възкликна Ели Кузмова.
Внимавай с кого разговаряш. – каза помориеца уж шеговито на Сашка.
Извинявай Big Brother. – шегуваше се тя.
Ти си Big Brother сега и това е. Каквото кажеш, това ще правим. – умилкваше се София на новия господар на къщата.


колективна физзарядкаДа притежава цялата власт много допадна на Христо. Новият шеф въведе незабавни разпоредби: нормализиране на цените в магазина, ресторанта и салона за красота; възстановяване на изчезналите вещи на съквартирантите; връщане на мебелите, които Big Brother отне за наказание. Ицо поиска нови играчки за децата и бавачка, която да е постоянно с малката Карина, детето на семейство Стефанови.

Всяка сутрин съквартирантите ще правят колективна физзарядка, водена от треньорът Цончо. Оборка на боклуците в двора и Елеонора, дежурна в кухнята, това може да се види само по време на управлението на Ицо. Какво още ще измисли новият шеф? Ще издържат ли съквартирантите неговото деспотично управление?

Любов под завивките на Давид и Елеонора


От две вечери в къщата върлува версията за фалшивата тайна мисия на Давид. Ако сексът престане да бъде мираж в ложето на велинградчаните до четвъртък, Big Brother ще вдигне двойно бюджета на съквартирантите, ще опрости наказанията им и ще върне меките мебели в къщата.

Павлин даде всичко от себе си и изигра страхотен театър, за да убеди невярващата НораВсички съквартиранти са в очакване на голямото събитие. Павлин даде всичко от себе си и изигра страхотен театър, за да убеди невярващата Нора, че е повече от важно тайната мисия да бъде изпълнена.

Е какво ти е сложното в тази мисия? – питаше хитрецът. – Направи го заради останалите, не от съжаление към Давид.


Пред перспективата за двоен бюджет, Нора се показа по-нежна от всякога към мъжа си. Актьорският етюд на велинградчанина, доведе до любовен акт под завивките на младото семейство. Оказа се, че Елеонора е готова да прави секс с мъжът, който твърди, че я отвращава, в името на двоен семеен бюджет.

След като Давид разкри, че тайната мисия е лъжа, Нора избухна в сълзи.


След като Давид разкри, че тайната мисия е лъжа, Нора избухна в сълзи.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала