Актуално В програмата

Астор в "Горещо" събота, 8 ноември

Добави коментар

За пръв път в „Горещо” Астор показва наградата си златен „Оскар” за магическо изкуство, която все още е единствената в Европа
За пръв път в „Горещо” Астор показва наградата си златен „Оскар” за магическо изкуство, която все още е единствената в Европа

За пръв път в „Горещо” Астор показва наградата си златен „Оскар” за магическо изкуство, която все още е единствената в Европа


Тази събота 8 ноември гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е великият Астор. Най-добрият български маг прие поканата на Венета Райкова да гостува в предаването и да покаже за пръв път златния си „Оскар” за магическо изкуство, която все още никой друг европеец не е получавал. Астор разказва откъде е дошла голямата му любов към магията и как се е появил артистичният му псевдоним. Оказва се, че още от най-ранна детска възраст благодарение на приказките, разказвани от баба му, Астор попада в плен на магическото изкуство и фокусите, които тогава възприема за нещо свръхестествено. На десет години той гледа едно представление на факира Мити и решава, че иска да се занимава с магия. По-късно, когато е повикан да асистира на магьосника Стегепер, по един невероятен начин се появява и артистичния му псевдоним Астор. Освен за голямата си любов към магията Астор разказва и за голямата си юношеска любов Мими Иванова.

 Астор

Двамата пътуват в една артистична група, влюбват се, но по съвет на „доброжелатели” се разделят, за да не попречи връзката им на кариерата на Мими, след което и двамата дълго страдат. Астор споделя, че толкова много е обичал Мими, че когато я поканили да замине за известно време в чужбина, той откраднал едно нейно сако и всяка вечер лягал с него, за да може мирисът да му напомня за нея. Астор признава, че е краен скептик и ще си остане такъв по отношение на екстрасенсите. Той обяснява сбъдването на две от предсказаните през март от маг Сибила три бременности – на Христина и на Венета Райкова - с телепатични способности и логическа мисъл.

Кремена Халваджиян пък отдели време специално за „Горещо” и позволи на екипа на предаването да види как пазарува обувки.

Кремена Халваджиян пък отдели време специално за „Горещо” и позволи на екипа на предаването да види как пазарува обувки. Една от най-известните български стилистки признава, че обувките, които притежава вече са запълнили един етаж, спряла е да ги брои отдавна и дори е започнала е да изхвърля обувки, защото купува нови почти всеки ден. Кремена споделя, че съпругът ѝ е толерантен към тази ѝ страст, още повече че тя сама си покрива разходите. Оказва се, че съпругът ѝ също си има слабост и това са телевизорите – Кремена признава, че имат над десет телевизора, чийто среден размер е около 60 инча. Стилистката, която е работила с едни от най-известните български звезди разкрива какво е да си стилист на някои от най-големите ВИП персони у нас. Кремена заявява, че никога не би работила с Лили Иванова и признава, че ѝ е било трудно да работи с Наталия Симеонова и затова не я облича от години.


Как се появява артистичния псевдоним Астор? Има ли извънземни и кои от известните личности според Астор са извънземни? По колко пари на месец харчи за обувки Кремена Халваджян? Коя дреха никога не би облякла и какви са причините да не желае да работи с Лили Иванова и Наталия Симеонова?

Всичко това само в „Горещо”, събота, 8 ноември 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“