Актуално Други

Apple TV+ показа първи снимки от "Пачинко"

Добави коментар

Премиерата на дългоочакваната драма на Apple "Пачинко" е насрочена за 25 март.

© Apple TV+

Сериалът е базиран на едноименния бестселър. Историята започва с една забранена любов и се превръща в мащабна сага, която пътува между Корея, Япония и Америка, за да разкаже една незабравима история за война и мир, любов и загуба, триумф и разплата.

В сериала участват Соджи Араи в ролята на Мозасу, Джин Ха в ролята на Соломон, Инджи Чонг в ролята на Янджин, Минха Ким в ролята на тийнейджърката Сунджа, Лий Мин-хо в ролята на Хансу, Кахо Минами в ролята на Ецуко, Стив Сангхюн Нох в ролята на Исак, Анна Савай като Наоми, Джунву Хан като Йосеб, Джунг Ън-Чае като младата Кюнгхи, Джими Симпсън като Том Андрюс, Юна Джун като Сунджа като дете и носителката на Оскар Юн Юн Джун като по-възрастната Сунджа.

© Apple TV+
© Apple TV+

Сценарист и изпълнителен продуцент на "Пачинко" е Су Хю, който е създател на сериала и изпълнява ролята на шоурънър.

"Казват, че има такива проекти, които се появяват и променят същността на твоята личност като режисьор и човек. Несъмнено "Пачинко" е такъв проект за мен", каза Су Хю. "Това е не само история за моите предци, но и моята почит към тях - към всички Сунджа, заровени дълбоко в историята на цялото ни семейство. За мен беше невероятна чест да вдъхна живот на този сериал с този всеотдаен и талантлив актьорски състав и екип."
© Apple TV+
© Apple TV+

Премиерата на "Пачинко" в Apple TV+ ще се състои на 25 март 2022 г. Сериалът ще дебютира с първите си три епизода, последвани от нови седмични серии всеки петък до 29 април 2022 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Apple TV+ , Пачинко

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес