Актуално Други

Apple ще прави сериал по “Как да бъдеш латино любовник”

1 коментар

Apple работи по нов комедиен сериал вдъхновена от хитовата комедия от 2017 - “Как да бъдеш латино любовник”.

Сериалът ще се нарича “Акапулко” и в него ще участва известния мексикански актьор Юджинио Дербес, който беше в главната роля в “Как да бъдеш латино любовник”.

“Акапулко” ще се развива през 1984 и ще следва млад мексиканец, който получава работа в най-горещия курортен комплекс в града. Работата се оказва много по-сложна, отколкото си е мислил, и скоро той започва да се съмнява в своите вярвания и морал.

Дербес ще бъде разказвача на сериала и ще се появи на екрана като днешната версия на главния герой. Остин Уинсбърг, Едуардо Сиснерос и Джейсън Шуман са създателите на поредицата, която ще включва диалог на испански и на английски.

“Акапулко” се присъединява към другите международнии сериали на Apple TV +, който включва и Пачинко, базиран на романа на Су Хю; трилърът Echo 3 на Марк Боал; и проекти от режисьора Алфонсо Куарон, който има цялостна сделка с Apple.

В “Как да бъдеш латино любовник” бивш жиголо излязло от форма (Дербес) е оставен да се оправя сам след като богатата по-възрастна жена, за която се женен 25 години го зарязва за по-млад мъж. Вижте трейлър по-долу.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Apple TV+ , Как да бъдеш латино любовник , Акапулко , Стрийминг

Max с втори официален тийзър за „Пингвинът“ с Колин Фарел

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон