Актуално Други

​Aнимационният сериал „Първобитно“ с втори сезон в HBO Max​

Добави коментар

Анимационният сериал на Adult Swim и Генди Тартаковски „Първобитно“, който има 5 награди Emmy®, включително за „Изключителна анимационна програма“, се завръща в HBO Max на 22 юли.

© Adult Swim / HBO Max

„Първобитно“ на аниматора, режисьор и продуцент Генди Тартаковски проследява историята на Спиър (с гласа на Аарон ЛаПланте), пещерен човек в зората на еволюцията и зараждането на невероятното му приятелство с Фанг, динозавър от изчезващ вид. Във втория сезон Спиър и Фанг потеглят на пътуване до нов свят, за да спасят Мира (с гласа на Лаетития Ейдо) от нейните похитители и се натъкват на място, изпълнено с дива бруталност.

„Задава се нещо епично!“ - споделя Тартаковски - „Втори сезон е изпълнен с интензивна енергия и вълнения и когато започне, нищо вече няма да бъде същото.“

В потвърждение на изключително положителните коментари, както от критиците, така и от феновете, първият сезон на „Първобитно“ в момента е от най-гледаните сериали от съдържанието на Adult Swim в платформата HBO Max.

Текст от potv.bg

Изпълнен с напрежение, разбито сърце, вълнение, любов и страх, всичко това без почти никакъв диалог, сериалът е оживяла картина, разчитаща единствено на музика и графични изображения, за да разкаже историята на двама неочаквани съюзници, пътуващи през коварни земи.

Свързано от обща трагедия, това невероятно приятелство се превръща в единствената надежда за оцеляване в един насилствен първичен свят.

„Първобитно“ е създаден от Генди Татарковски (Лабораторията на Декстър, Самурай Джак, „Междузвездни войни: Войните на клонираните“, Сим-Бионичен Титан) под художествено ръководство на Скот Уилс (Рен и Стимпи, Самурай Джак) и с музиката на Тайлър Бейтс (Пазителите на галактиката, Самурай Джак) и Джоан Хигинботъм (Самурай Джак, Салем). Дизайнът и звуковите ефекти са дело на Джоел Валънтайн (Big City Greens, Самурай Джак).

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , HBO MAX

Коледни филми в HBO Max

Нов трейлър на “The Witcher: Blood Origin”

Емили Блънт е „Англичанката“ в нов сериал в HBO Max

SkyShowtime идва в България през декември

Сериалът на HBO Max „Последните оцелели“ идва на 16 януари