Актуално Други

​Aнимационният сериал „Първобитно“ с втори сезон в HBO Max​

Добави коментар

Анимационният сериал на Adult Swim и Генди Тартаковски „Първобитно“, който има 5 награди Emmy®, включително за „Изключителна анимационна програма“, се завръща в HBO Max на 22 юли.

© Adult Swim / HBO Max

„Първобитно“ на аниматора, режисьор и продуцент Генди Тартаковски проследява историята на Спиър (с гласа на Аарон ЛаПланте), пещерен човек в зората на еволюцията и зараждането на невероятното му приятелство с Фанг, динозавър от изчезващ вид. Във втория сезон Спиър и Фанг потеглят на пътуване до нов свят, за да спасят Мира (с гласа на Лаетития Ейдо) от нейните похитители и се натъкват на място, изпълнено с дива бруталност.

„Задава се нещо епично!“ - споделя Тартаковски - „Втори сезон е изпълнен с интензивна енергия и вълнения и когато започне, нищо вече няма да бъде същото.“

В потвърждение на изключително положителните коментари, както от критиците, така и от феновете, първият сезон на „Първобитно“ в момента е от най-гледаните сериали от съдържанието на Adult Swim в платформата HBO Max.

Изпълнен с напрежение, разбито сърце, вълнение, любов и страх, всичко това без почти никакъв диалог, сериалът е оживяла картина, разчитаща единствено на музика и графични изображения, за да разкаже историята на двама неочаквани съюзници, пътуващи през коварни земи.

Свързано от обща трагедия, това невероятно приятелство се превръща в единствената надежда за оцеляване в един насилствен първичен свят.

„Първобитно“ е създаден от Генди Татарковски (Лабораторията на Декстър, Самурай Джак, „Междузвездни войни: Войните на клонираните“, Сим-Бионичен Титан) под художествено ръководство на Скот Уилс (Рен и Стимпи, Самурай Джак) и с музиката на Тайлър Бейтс (Пазителите на галактиката, Самурай Джак) и Джоан Хигинботъм (Самурай Джак, Салем). Дизайнът и звуковите ефекти са дело на Джоел Валънтайн (Big City Greens, Самурай Джак).

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , HBO MAX

HBO разработва сериал за завладяването на Вестерос от Егон Таргариен

Какво да гледаме в HBO Max през февруари

Българският актьор Юлиан Костов се присъединява към "Белият лотос"

Всичко, което знаем за втория сезон на "Домът на дракона"

Изабела Мерсед се присъединява към "The Last of Us: Последните оцелели"