Актуално В програмата

Ани Цолова, Виктор Николаев и Богомил Грозев ще участват в празничния епизод на „Аз обичам България” по NOVA

Добави коментар

Празничният първи епизод на „Аз обичам България” този петък събира два звездни отбора на Националния празник на България от 21.00 часа по NOVA.

Празничният първи епизод на „Аз обичам България” този петък събира два звездни отбора на Националния празник на България от 21.00 часа по NOVA. Честта на телевизията ще брани четата на Андрей Слабаков, съставена от едни от най-разпознаваемите лица на медията Ани Цолова, Виктор Николаев и Богомил Грозев. В отбора на Юлиан Константивнов ще се изявят музикалните легенди на няколко поколения - вечният Орлин Горанов, любимата на България Тони Димитрова и една от най-ярките млади звезди на българската поп сцена - Михаела Филева.

 

Добави описание


Темата за Освобождението ще бъде неизменна част в игрите и въпросите, част от първото издание на петия юбилеен сезон на „Аз обичам България”. Много смях и забавни моменти ще предизвика и новият начин на провеждане на кръга "Познай песента", в който вечните хитове на България ще звучат наобратно. Друго нововъведение са индивидуалните дуели, в които участниците ще трябва да покажат умения, сръчност и бързина, за да спечелят бонус точки за своите отбори. В "Нарисувай това" Ани Цолова и Михаела Филева ще разкрият неподозирани артистични умения. Орлин Горанов и Виктор Николаев пък ще се съревновават в един от най-забавните дуели в историята на предаването. Инфарктна ситуация ще развълнува зрителите на NOVA и на Колелото: ще уцели ли Юлиан за първи път в историята на шоуто сектор "100"? Още по-голямо напрежението ще има в "Удави капитана", когато ще стане ясно кой капитан ще бъде първият победител в новия сезон на "Аз обичам България".

 

Добави описание


Освен гарантираното забавление и научаването на нови факти за родината, във всяко предаване "Аз обичам България" ще показва макети на най-емблематичните български сгради и исторически обекти, част от проекта „България на длан – Макети на открито”. Първият такъв макет, които зрителите ще видят в предаването този петък, е на град пряко свързан с темата за Освобождението - Копривщица. Той е архитектурен резерват с богато културно - историческо наследство, родил редица революционери - бойци за свободата, национални герои и поети. И в наши дни Копривщица продължава да буди интереса и възхищението на българи и чужденци.

 

Добави описание


Какви изненади е подготвил за зрителите екипът на най-родолюбивото телевизионно предаване „Аз обичам България” за Националния празник 3 март, гледайте този петък от 21.00 часа само в ефира на NOVA. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Аз обичам България

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един срещу друг в „Аз обичам България“

„Аз обичам България“ събира отново Деси Стоянова и Сашо Кадиев

Кадиев и Кедъра влизат в остър капитански спор в „Аз обичам България“

Горещи страсти и неочаквани обрати в новия епизод на „Аз обичам България“

Галена и Азис повеждат хорото в „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ“