Актуално В програмата

Ангел Тенев напусна „Фермата“ 8 след дуел на ветераните

Добави коментар

Един от колоритните ветерани във „Фермата“ 8 напусна риалитито по bTV след епична мъжка схватка.

Собственикът на транспортна фирма Ангел Тенев от село Караджалово, познат от шестия сезон на предаването, падна на Арената с 0 на 10, без да спечели нито една битка. Отстрани го друга легенда - хлебарят Серафим Василев от Лом, който се прочу във второто издание на шоуто.

Сблъсъкът беше наблюдаван от останалите участници и от специалния гост - футболистът Христо Стоичков. Камата даде символичен старт на борбата между титаните от отбор „Стари герои“ като вдигна брадва и разцепи пън, и окуражи съперниците да не жалят сили. Ангел, който се оказа голям почитател на Стоичков, се закани да мине границите на възможностите си, за да не разочарова своя идол.

Текст от potv.bg

В първата битка - цепене на дърва, той влезе с огромен ентусиазъм, но беше надвит от противника си. Серафим отговори на повече въпроси и от Алманаха, демонстрира превъзходство при цепенето на ритловица, беше по-бърз в стрелбата с голяма прашка и поведе. Ангел показа сила, но беше по-хаотичен и припрян, и това му изигра лоша шега.

В решителната битка дуелистите трябваше да прегънат 15 метални пръчки и да отрежат филии от греда. Трионът на Ангел обаче няколко пъти запъна, а самият той остана почти без дъх. В резултат изгуби много време и беше отстранен завинаги от стопанството от своя хладнокръвен, методичен, техничен и почти три пъти по-бърз съперник.

„Играх с чест и достойнство, и използвах втория си шанс във „Фермата“. Предаването ми даде емоции и преживявания, които не се купуват с пари и никога няма да забравя. А срещата със Стоичков изпълни душата и сърцето ми“, заяви Ангел. С отпадането му броят на участниците в отбор „Стари герои“ и отбор „Нови надежди“ се изравни - във всеки тим вече има по шестима мъже и по шест жени.
Текст от potv.bg

Макар и в публиката, Христо Стоичков силно се развълнува от сблъсъка. Камата коментира битките, направи паралел с футбола и нахъса участниците за победа. „Върнахте ме 50 години назад. Като стъпих на Арената си припомних детските години и местата, на които съм играл - на село и по стадионите, покрити със сгурия и пясък. Почувствах се горд, че мога да бъда с момичетата и момчетата във фермата, видях голям ентусиазъм върху техните лица“, каза легендарният №8 в осмия сезон на най-градивното риалити.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ваня Илиева падна на Арената и се раздели с приключението „Фермата“ по bTV

Ветеранът на „Фермата“ Димитър Господинов - Гуспа напусна достойно приключението

Георги Корчев падна с 0 на 10 и напусна „Фермата“ по bTV

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“

Седем жени и седем мъже първи влизат във „Фермата“ 8