Актуално В програмата

Анастасия Христова напусна „Фермата“ след емоционален дуел

Добави коментар

След емоционален дуел с елементи на моноспектакъл, фризьорката Анастасия Христова си тръгна със сълзи от „Фермата“ завинаги.

Експресивната участничка изнесе спортно представление, в което не само демонстрира хъс за победа, а и забавлява конкурентите си за стоте хиляди лева със своята артистичност. В серията от тежки битки тя премина през крайни състояния - от възторг до отчаяние, но накрая падна от трансформационния лидер Ваня Павлова с 5 на 16 точки. В сблъсъка съперничката й демонстрира по-голямо хладнокръвие.

Текст от potv.bg

В петък двете участнички излязоха на Арената, мотивирани да покажат най-доброто от себе си.

„Чувствам се спокойна и смирена, дошла съм с куража и сърцето си“, заяви Анастасия и поведе, като сръчно изрони четири килограма царевица и сцепи дебела ритловица.

Амбициозната Ваня обаче я надмина в следващите битки, които изискваха пълна концентрация и точен мерник.

Текст от potv.bg

Въпреки че изостана, Анастасия успя да покаже надмощие при коването на дъсчен мост, като демонстрира майсторство с чука. След този триумф тя неочаквано се срина - отказа се по средата на състезанието, в което трябваше да премине през висящи люлки и не успя да запази спокойствие при баланса с топка за боулинг. За разлика от нея, Ваня бавно, методично и непоколебимо се справи с последните изпитания и заслужено победи в дуела.

Текст от potv.bg
„Влязох във „Фермата“ с идеята да си докажа, че мога повече. Хората тук ми помогнаха да победя себе си, за което им благодаря. Научих много от всички, преживях катарзис и се пробудих. Тръгвам си с любов“, заяви през сълзи Анастасия, която още при влизането си във „Фермата“ обяви, че иска да провери границите на възможностите си и отново да открие пътя към себе си.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ваня Илиева падна на Арената и се раздели с приключението „Фермата“ по bTV

Ветеранът на „Фермата“ Димитър Господинов - Гуспа напусна достойно приключението

Георги Корчев падна с 0 на 10 и напусна „Фермата“ по bTV

Ангел Тенев напусна „Фермата“ 8 след дуел на ветераните

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“