Актуално В програмата

AMC ще заснеме пети сезони на сериалите "Пази се от живите мъртви" и "Обадете се на Сол"!

Добави коментар

AMC обяви, че ще заснеме пети сезони на оригиналните си сериали “Пази се от живите мъртви” и “Обадете се на Сол”.

AMC обяви, че ще заснеме пети сезони на оригиналните си сериали “Пази се от живите мъртви” и “Обадете се на Сол”. Новината идва след неотдавнашното съобщение на AMC, че сериалът-антология “Ужас” ще има втори сезон.

 

Добави описание

 

Работата по пети сезон на “Пази се от живите мъртви” се подновява преди премиерата на втората половина на сезон четири на 13ти август, понеделник, в 4.00 часа, едновременно с премиерата в САЩ, с повторение в 23.00 часа. В момента в Щатите сериалът заема трето място в класацията на драми по кабелната телевизия сред възрастни зрители в диапазона 25-54 и 18-49 години, отбелязвайки двуцифрено повишение на рейтинга сред възрастните зрители в диапазона 25-54 години през първата половина от четвъртия си сезон в сравнение с втората половина на сезон три. Изпълнителни продуценти на “Пази се от живите мъртви” са Скот M. Гимпъл, шоурънърите Андрю Чамблис и Йън Голдбърг, както и Робърт Къркман, Дейвид Алпърт, Гейл Ан Хърд и Грег Никотеро. Сериалът е продукция на AMC Studios. В „Пази се от живите мъртви“ участват Лени Джеймс, Алиша Дебнъм-Кери, Колман Доминго, Даней Гарсия, Гарет Дилахънт, Маги Грейс и Джена Елфман.

 

Добави описание

 

Решението за сезон 5 на “Обадете се на Сол” предшества очакваната с нетърпение премиера на сезон 4 на сериала на 27ми септември. В Щатите сезон три на приветствания от критиката сериал заема пето място в класацията на драми по кабелната телевизия сред възрастни зрители в диапазона 25-54 години. Изпълнителни продуценти на „Обадете се на Сол“ са Питър Гулд, Винс Гилиган, Марк Джонсън, Мелиса Бърнстийн, Томас Шнауц и Дженифър Хътчисън. Неотдавна “Обадете се на Сол” бе удостоен с наградата „Пийбоди“ за 2018 година, а в течение на трите сезона е спечелил 23 номинации за наградата „Еми“, три номинации за наградата „Златен глобус“, две награди на Гилдията на сценаристите, три награди „Избора на критиците“, една награда на Асоциацията на телевизионните критици и две награди на Американския филмов институт за “Телевизионни програми на годината”, както и много други номинации на Гилдията. Сериалът е копродукция на Sony Pictures Television и AMC Studios и е дело на Гилиган и Гулд, с участието на Боб Оденкърк, Джонатан Бенкс, Реа Сийхорн, Патрик Фабиан, Майкъл Мандо и Джанкарло Еспозито.

 

Добави описание

 

Неотдавна AMC обяви, че сериалът-антология “Ужас” ще има втори сезон. Действието в следващия сезон на “Ужас” ще се развива по време на Втората световна война и ще се фокусира върху необичайните заплахи за японско-американската общност, покриващи спектъра от родината в Южна Калифорния през концентрационните лагери до войната в Тихия океан. Сезон 2 на “Ужас” е създаден от изпълнителните продуценти Аликзандър Ву, който изпълнява и ролята на шоурънър, и Макс Боренщайн, по идея на Боренщайн. Сериалът е продукция на AMC Studios, реализирана от Scott Free, Emjag Productions и Entertainment 360. Сред другите изпълнителни продуценти на “Ужас” са Ридли Скот, Дан Симънс, Дейвид В. Зъкер, Александра Милчан, Скот Ламбърт и Гюмон Касади.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пази се от живите мъртви , Обадете се на Сол

Драматични финални шест епизода на „Пази се от живите мъртви“ по AMC

Завладяващ междинен финал на „Пази се от живите мъртви“ по AMC на 19 юни

Очаквайте премиерата на осмия и финален сезон на „Пази се от живите мъртви“

Кои са героите в премиерния сезон 6 на сериала „Пази се от живите мъртви“ и какво се случва с тях?

Шестият сезон на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ идва през октомври