Сериали Теленовели

Аманда О

Добави коментар

Аманда О (Наталия Орейро) е международна поп-певица, актриса и телевизионна звезда, непрекъснато в центъра на вниманието на медиите и феновете. Самовлюбена и егоцентрична, Аманда се интересува единствено от имиджа си, заснемайки всяко свое движение с личната си камера.


Теленовела, Аржентина, 19 еп., 2008 г.


В гл. роли : Наталия Орейро, Лусиано Кастро

Режисьор : Игнасио Лекуона

Аманда О


Аманда О
(Наталия Орейро) е международна поп-певица, актриса и телевизионна звезда, непрекъснато в центъра на  вниманието на медиите и феновете.  Самовлюбена и егоцентрична, Аманда се интересува единствено от имиджа си,  заснемайки всяко свое движение с личната си камера.  Ала точно когато е на върха на успеха, тя става жертва на скалъпено обвинение, че е крадла! Обсадена от репортери  насред церемонията по поредното ѝ награждаване, Аманда тръгва да бяга с единствената мисъл – че би искала да бъде друг човек. На другия ден звездата се  се събужда на непознато място, цялата в синини ...  От рекламното пано на последния ѝ хитов сериал я гледа друго лице .... Напразно Аманда се опитва да влезе в дома си : никой, дори собственият ѝ съпруг, не я познава ... Една непозната е откраднала самоличността й, славата и кариерата ѝ ...От този момент животът ѝ се променя напълно.

Аманда О


Таинственият Данте (Лусиано Кастро) се превръща в неин спасител, а  в отношенията им се преплитат любовта и омразата.  Твърдо решена да си върне живота и личността, Аманда ще използва целия си талант и умения,  за да привлече отново вниманието на феновете, като слага свои клипове в нета. Аманда  ще трябва да води дълга и отчаяна борба, за да си възвърне отнетата самоличност и славата, и това ще я промени изцяло ....

От 12 октомври всеки делничен ден от 20:30 часа по ЕВРОКОМ
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Аманда О