Актуално Какво ще се случи...

Трима братя, три сестри с.2 еп.25 – какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 25 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

Оскар настоява близнаците да му дадат доказателствата, които е изпратил изнудвачът. Докато Леон се колебае, Ерик подава на чичо си мобилния телефон, съдържащ шокиращото видео. Следва остър спор, който кара Оскар да вземе трудно решение: решава да ги докладва на полицията. В опит да предотврати това, Леон се опитва да вземе телефона, което води до физическа разправа.

По пътя към полицейския участък Оскар променя мнението си и се съгласява да изслуша близнаците по отношение на случилото се с професор Кареньо. Междувременно Хуан е притеснен да научи, че децата му се срещат с брат му, той е обезпокоен от мистерията, която обгръща това посещение.

Норма продължава да очарова мъжете около себе си, включително Албин, който пристига в хасиендата, придружен от Андрес. Междувременно Мюриел и Хуан Давид имат среща, по време на която тя му се доверява за раздялата на родителите си и изразява възхищението си към Хуан и Норма. Мюриел си спомня и за травма от детството, свързана с мъж, който я е държал принудително и ѝ е попречил да избяга.

Химена получава новина от лекаря, че трябва да остане в клиниката още два дни, за да ѝ бъдат направени допълнителни изследвания.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Трима братя, три сестри

Трима братя, три сестри с.2 еп.82 – какво ще се случи...

Трима братя, три сестри с.2 еп.81 – какво ще се случи...

Трима братя, три сестри с.2 еп.80 – какво ще се случи...

Трима братя, три сестри с.2 еп.79 – какво ще се случи...

Трима братя, три сестри с.2 еп.78 – какво ще се случи...